Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για το 1ο group του 2ου Division, MyRema Warriors αντιμετώπισαν τους Blue Sharks Neurolife. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και πολύ ορθό μπασκετικά. Οι 2 ομάδες έπαιξαν πολύ ωραία και είδαμε οργανωμένο παιχνίδι. 61-58 ήταν το τελικό σκορ με τους Warriors να παίρνουν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι «πολεμιστές του ρέματος» στο 1ο δεκάλεπτο. Με πολύ πάθος και πολλά τρεξίματα επέβαλλαν τον ρυθμό τους. 19-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «καρχαρίες» να ακολουθάνε από κοντά. Κουπί τράβηξε για τους γηπεδούχους ο Σιώρος με 7 πόντους. 4 έβαλε ο Μεναγιάς. 7 είχε ο Τομαράς και 6 ο Σκιαδόπουλος για τους Sharks.

Ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες συνέχιζαν να παίζουν σε έντονο ρυθμό με πολλές επαφές. 13-12 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να αυξάνεται κατά μισό καλάθι (6 πόντοι). Σειρά στο σκοράρισμα για τους Warriors πήρε ο Τσάτσος με 5 σερί πόντους. 2 καλάθια πέτυχε ο Παναγιωτόπουλος. Για τους φιλοξενούμενους αντίσταση προέβαλε ο Τομαράς με 7 ακόμα πόντους.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 3η περίοδος με την διαφορά να παραμένει σταθερή 6 πόντους. 13-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Warriors να κρατάνε σταθερά τα ηνία του αγώνα. Ο Τσάτσος ήταν ο 1ος σκόρερ των γηπεδούχων με 5 πόντους, ενώ με 4 ακολούθησε ο Σιώρος. 8 είχε για τους «καρχαρίες» ο Σακελλαρόπουλος.

Με την διαφορά στους 6 πόντους, οι MyRema Warriors είχαν τον 1ο λόγο στο 4ο δεκάλεπτο. Μπορεί οι Blue Sharks Neurolife να προσπάθησαν και να έφτασαν κοντά στην ανατροπή, αλλά οι γηπεδούχοι με απόλυτη ηρεμία κατάφεραν να διαχειριστούν την διαφορά και την πίεση. 16-19 ήταν το επιμέρους σκορ της περιόδου με το παιχνίδι να λήγει 61-58! Για τους νικητές 8 πόντους πέτυχε ο Μεναγιάς. 9 είχε ο Τομαράς και 6 ο Σακελλαρόπουλος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Σιώρος με 13 πόντους, 12 ριμπάουντ (10-2), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα,2 μπλοκ και 4 λάθη σε 36 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Η. Σκιαδόπουλος με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0) και 3 ασίστ σε 30 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Μεναγιάς με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0), 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ποιότητα και την αθλητικότητα των Warriors!