Βράδυ Κυριακής στα Άνω Λιόσια και οι Gispy Blinders φιλοξένησαν τους Indians για την δέκατη πράξη του δεύτερου γκρουπ της Division 3, με τους δεύτερους να αποδίδουν πολύ καλά και να κατακτούν με άνεση το τέταρτο συνεχόμενο ροζ φύλλο και συνολικά το έκτο στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι φανέρωσαν τις προθέσεις με το καλησπέρα. Παπανικολάου με οκτώ και Τσάγκας με έξι πρωταγωνίστησαν και καθώς οι αντίπαλοι τους σκόρραραν μόνο με τους Πολίτη (4) και Πιπιλή (5) η διαφορά πήγε σε διψήφια επίπεδα από το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου (9-21).

Οι Ινδιάνοι έλεγξαν την κατάσταση στη συνέχεια. Ο Τσάγκας (4) αποτελούσε σταθερά στο παιχνίδι τους και παρά τις προσπάθειες των Ζέρβα (4) και Πολίτη (3) από την άλλη πλευρά η απόσταση δεν μίκρυνε (20-32) στο ημίχρονο.

Ίδιο το σκηνικό και μετά την ανάπαυλα. Οι παίκτες του Κρητικού ήταν δυνατοί σε άμυνα κι επίθεση. Ο Σωτηρέλης πήρε τη σκυτάλη με εννέα πόντους, παρέα με τους συνήθεις .. ύποπτους Τσάγκα (7) και Παπανικολάου (6) εκτοξεύοντας τη διαφορά πάνω από τους είκοσι. Ο Πολίτης με έξι πόντους , και οι Λάμπος, Μπερζελέας και Παλούμπης (από 2 έκαστος) σκόραραν για τους Blinders, με το σκορ να είναι στο 32-54 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα. Για τους γηπεδούχους ο Πολίτης φανέρωσε το ταλέντο του με 10 πόντους, ενώ Πιπιλής και Γιγουρτάκης είχαν από ένα τρίποντο, την ώρα που Παπανικολάου με έξι και Σωτηρέλης με πέντε φρόντισαν ώστε οι Indians να φτάσουν στο ευρύ τελικό 50-70.

MVP ήταν με twenty double ο Γιάννης Τσάγκας που είχε 22 πόντους, 20 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Αργύρης Παπανικολάου με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Διονύσης Πολίτης μετρώντας 23 πόντους, 7 ριμπάουντ,1 ασιστ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν εξαρχής και καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι.