Για τη δέκατη στροφή του πρώτου γκρούπ της Division 3 η Havalencia υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή τους ισοβαθμους Pink Panthers και με την απίθανη εμφάνιση των Αβραμπου & Βιγικάκη πήρε τη νίκη !

Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό 8-5 έτρεξαν ένα 12-0 με πρωταγωνιστή τον Κοντό (9) και τα τρίποντα απ' τους Μπαρμπαρόσο και Αρβανιτάκη. Οι αντίπαλοι τους μείωσαν με τον Αβράμπο (7) σε 12-17 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και τα τρίποντα του Βιγικάκη (11π) μείωσαν στον πόντο, όμως οι Πάνθηρες κράτησαν το προβάδισμα με τους Παναγιωτακόπουλο (6) , Ντζόγια & Λύτρα (από 4) με το ημίχρονο να κλείνει στο 28-33.

Στην επαναληψη μίλησαν τα καυτά εξάσφαιρα των Βιγικάκη και Αβράμπου. Ο πρώτος με 3 τρίποντα και 14 πόντους και ο δεύτερος με εννέα συνετέλεσαν τα μέγιστα σε ένα επιμέρους 19-6 που έφερε την Havalencia σε διψήφια διαφορά. Από την άλλη πλευρά ο Κοντός (4) μείωσε σε 43-35 στο τριαντάλεπτο.

Οι Pink Panthers ωστόσο δεν παρέδωσαν τα όπλα. Με επιμονή και τα τρίποντα των Ντζόγια (7) & Θ.Βενάρδου (3) μείωσαν ως το καλάθι, για να έρθει ο Βιγικάκης (8) μαζί με τον Μπιζα (4),  με ψυχραιμία από τη γραμμή της φιλανθρωπίας να διαμορφώσουν το τελικό 68-61.

Mvp αναδείχθηκε ο Λάμπρος Αβράμπος. Είχε 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος. Συμπαραστάτης του στο σόου,  πρώτος σκόρερ και παίκτης κλειδί ήταν ο bomber Νίκος Βιγικάκης με 35 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο αλάνθαστος Μάριος Παναγιωτακόπουλος με double double και 10 πόντους, 15 ριμπάουντ κι 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε: Στα καυτά εξάσφαιρα των νικητών που έδειξαν αντοχές στην πίεση.