Την όγδοη επιτυχία τους σημείωσαν οι FBC στο πλαίσιο της 10ης στάσης του δεύτερου γκρουπ της Division 3 όταν την Κυριακή φιλοξενήθηκαν στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων από τους Primero De Mayo και πιάνοντας καλή απόδοση δεν δυσκολεύτηκαν να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα φτάνοντας σε διψήφια διαφορά (6-16) χάρη στον ορεξάτο Μπανταβάνη, που είχε 10 πόντους ενώ  η άμυνα τους κράτησε χαμηλά τους αντιπάλους (Πάνου, Ιωάννου και Γκουγκούσης από ένα καλάθι).

Δίχως ν' αλλάξουν πολλά συνεχίστηκε το παιχνίδι. Ο Παρτσινέβελος ανέλαβε δράση με 7 πόντους για τους FBC, ενώ Πάνου με τέσσερις και το τρίποντο του Σταθόπουλου ήταν οι σημαντικότερες στιγμές για τους Primero , με το σκορ να είναι στο 17-29στη μέση της διαδρομής.

Οι FBC άνοιξαν την ψαλίδα μετά την ανάπαυλα. Ο Παρτσινέβελος δεν είχε αντίπαλο στο χαμηλό πόστ και με 10 πόντους συνάμα με την πολύ καλή άμυνα πήγαμε σε double score (23-46) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους για να δράσουν, με τους Πάνου (8) και Σταθόπουλο (4) στην πρώτη γραμμή κυρίως από τα 6.75, ενώ Παρτσινέβελος και Καγκλής (από 4π)  φρόντισαν ώστε οι FBC να κατακτήσουν εύκολα το ροζ φύλλο με το τελικό 39-57 !

Mvp ήταν με double double ο Αποστόλης Παρτσινέβελος έχοντας 21 πόντους και 11 ριμπάουντ ! Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Σταύρος Μπανταβάνης που κατέγραψε 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Πάνου με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές απέδωσαν καλύτερα σε όλο το σαραντάλεπτο !