Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου Division(group 1), οι Slow Leopards αναμετρήθηκαν με τους Terror East! Το παιχνίδι ήταν σκληρό και είχε πολλά φάουλ, είδαμε όμως ωραίες φάσεις και οργανωμένο κατά διαστήματα μπάσκετ. 44-52 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα με τους Terror East να παίρνουν την νίκη!

Μια διαφορά 3 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Οι Terror East με οδηγό τους την καλή τους άμυνα δέχθηκαν 8 πόντους πετυχαινόντας 11. Πήραν έτσι τα ηνία του αγώνα από νωρίς. Για τις καλές αμυντικά «λεοπαρδάλεις» 2 καλάθια πέτυχε ο Μαυρέπης. 5 πόντους έβαλε ο Τάτσης και 4 ο Φούρλας για τους «τρομοκράτες»!

Η διαφορά έφτασε τους 8 πόντους στην 2η περίοδο. Οι Terror East βρήκαν ρυθμό και επιθετικά. Άμεσο αποτέλεσμα ήταν η απόστασή τους από τους γηπεδούχους να αυξηθεί. Οι Leopards έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά όχι εκτός διεκδίκησης αγώνα. 13-18 ήταν το επιμέρους σκορ. 3 σερί καλάθι πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Κατσιάπης. Με 1 τρίποντο ακολούθησε οι Καραμπεσύνης. 3 σερί τρίποντα έβαλε ο τρομερός Μπόζας για τους προπορευόμενους. 1 προσέθεσε ο Στόκας.

Η διαφορά έπεσε στο μισό (4 πόντοι) στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Leopards βρήκαν ρυθμό επιθετικά και σε συνδυασμό με την καλή τους άμυνα έριξαν την διαφορά. 14-10 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «τρομοκράτες» επιθετικά να έχουν θέμα! 3 σερί καλάθια πέτυχε για 2η φορά ο τρομερός Κατσιάπης με τον Δημόπουλο να ακολουθεί με 5 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους 2 ακόμα τρίποντα είχε ο Μπόζας. 4 πόντους έβαλε ο Νίτσικας.

Ντέρμπι είδαμε και στην 4η περίοδο. Μπορεί οι Slow Leopards να μείωσαν περισσότερο και να έφτασαν να προηγούνται με 1 πόντο, αλλά οι Terror East με μεγάλη ωριμότητα πήραν εκ νέου τα ηνία του αγώνα και πήραν την νίκη. 44-52 ήταν το τελικό σκορ. 9-13 ήταν το σκορ του δεκάλεπτου. Για τους νικητές 4 πόντους έβαλε ο Μπόζας και 3 ο Καλοπήτας. 5 είχε ο Δημόπουλος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Η. Καλοπήτας  με 3 πόντους, 12 ριμπάουντ (6-6), 4 ασίστ, 1 κλεψίμο και 2 μπλοκ σε 37 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Δημόπουλος με 12 πόντους, 12 ριμπάουντ (10-2), 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ν. Νίτσικας με 8 πόντους, 14 ριμπάουντ (8-6) και 1 λάθος σε 24 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4ο δεκάλεπτο όπου οι «τρομοκράτες» έδειξαν ψυχραιμία και ηρεμία, όταν έπρεπε!