Την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Munchies, οι οποίοι κέρδισαν εύκολα το ΧΑΟΣ με 65-53, σε ένα παιχνίδι που το ήλεγχαν από την αρχή μέχρι το φινάλε. 

Πάρα πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα των Munchies Reloaded στο παιχνίδι, οι οποίοι με τέσσερις πόντους των Αδαμόπουλου, Καρανίκα, Ψάρρου και Κεραμιδά προηγήθηκαν με 23-9. Για το ΧΑΟΣ, 5 έβαλε ο Πούλος, που έπαιζε μόνος στην επίθεση. 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι, ήταν κυρίαρχοι τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση. Με ένα επιμέρους 18-12, οι Munchies έκαναν το 41-21, με τον Γιώργο Κεραμιδά να έχει 14 πόντους και τους Αδαμόπουλο και Καρανίκα από 7. Για τους γηπεδούχους, 8 είχε ο Πούλος και 5 ο Λάμπος. 

Χωρίς πρόβλημα και δυσκολίες, συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι Munchies. Ο Κεραμιδάς, το έβλεπε βαρέλι, ο Ψάρρος ακολουθήσε και η ομάδα του Κοκκωνάκη προηγήθηκε με 52-33 στο 30’. 10 είχε ο Πούλος για το ΧΑΟΣ, 7 ο Λάμπος και 6 ο Οικονόμου. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Munchies Reloaded, διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 65-53, φτάνοντας τις 4 στο πρωτάθλημα. Το τελικό σκορ, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. 

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Κεραμιδάς που είχε 23 πόντους (1/2 δίποντα, 11/17 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 τάπα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Λάμπος με 9 πόντους, 12 ριμπάουντ και 1 τάπα. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Γιώργος Ψάρρος είχε 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα. 

Που κρίθηκε: Στην αποφασιστικότητα των φιλοξενούμενων, που ήταν συνεπείς και με πλουραλισμό και βάθος έφτασαν σε μία σημαντική νίκη.