Οι Indians νίκησαν 67-62 τους Brotherhoops, για την 11η αγωνιστική του Group 2 της Division 3. Μολονότι πήγαν να κάνουν τα εύκολα δύσκολα στο τέλος, οι «Ινδιάνοι» κατάφεραν, στο πρώτο τους ματς για το 2024, να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έτρεχαν πριν τις γιορτές. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι πανηγύρισαν το πέμπτο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα τους και πλησίασαν κι άλλο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ανεβαίνοντας στο 7-4. Από την άλλη, οι Brotherhoops γνώρισαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους και έκτη στα τελευταία εφτά ματς, με αποτέλεσμα να πέσουν στο 4-7. 

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι, αλλά με πρωτοστάτη τον Γκόγκα, οι Indians ξέφυγαν στο σκορ και προηγήθηκαν για πρώτη φορα με διψήφια διαφορά στο 12' (23-12). Όταν μάλιστα μπήκε στην επιθετική εξίσωση κι ο Σωτηρέλης, ξέφυγαν με 40-25 στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. 

Οι «Ινδιάνοι» έδειχναν να ελέγχουν απόλυτα το ματς, αλλά οι μαχητικοί Brotherhoops δεν το έβαλαν κάτω. Με πρωτοστάτη τον Πρας και τους Κωτσάκη, Βουγά να ακολουθούν, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδωσαν μια μεγάλη μάχη για να μειώνουν και να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. Στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου, μάλιστα, έριξαν μετά από πολλή ώρα τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο (55-47). 

Ο Παπανικολάου με κρίσιμα καλάθια, όμως, κράτησε όρθια την ομάδα του, η οποία είδε τους Brotherhoops να μειώνουν σε 65-61, ένα λεπτό πριν το τέλος. Σε εκείνο το σημείο, οι Indians έδειξαν μεγάλη ψυχραιμία κι έβγαλαν μια υποδειγματική επίθεση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον Τριαντάφυλλο να κάνει το 67-61! Η κούραση επηρέασε τους Brotherhoops, οι οποίοι δεν είχαν «καθαρό» μυαλό στις τελευταίες επιθέσεις.

Player of the Game: Ο Βαγγέλης Γκόγκας, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας του, τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στην οργάνωση. Καθοδήγησε τους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι με 20 πόντους. Ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, έχοντας 9/19 σουτ, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 37 λεπτά. 

Παίκτης «κλειδί» ο Αργύρης Παπανικολάου, ο οποίος όσο κυλούσε το ματς γινόταν καλύτερος. Έκανε τρομερή δουλειά μέσα στο «ζωγραφιστό» και στην τελευταία περίοδο πέτυχε κρίσιμους πόντους. Μέτρησε 15 πόντους με 7/11 δίποντα, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κλέψιμο και μια τάπα! 

Που κρίθηκε: Στο ξέσπασμα που έκαναν οι Indians στο πρώτο ημίχρονο που τους έδωσε μια διαφορά ασφαλείας και φυσικά η ψυχραιμία και το «καθαρό» μυαλό που είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όπου δέχθηκαν πίεση από τους αντιπάλους τους. Ήταν κάτι που έλειψε από τους (κατά τα άλλα) αξιόμαχους Brotherhoops.