Με τον Χαλίμο σε μεγάλα κέφια η ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ επικράτησε με 46-60 της PRIMERO DE MAYO.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τρίποντο του Πάνου αλλά οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν σερί 12 πόντων για το προβάδισμα και τη διαφορά. Ο Στρατήγης σκόραρε 2/2 βολές ενώ ο Τσεκλένης σουτ 3ων πόντων. Την σκυτάλη πήραν οι Αραβανής, Δαλαμάγκας και Χαλίμος. Ο Ρέντζος μείωσε αλλά και πάλι οι Δαλαμάγκας και Χαλίμος αύξησαν τη διαφορά. Ο Έξαρχος με σουτ έκανε το 7-16.

Ο Έξαρχος σκόραρε ξανά αλλά ο Αμάφης απάντησε με τρίποντο. Και πάλι η PRIMERO με τους Έξαρχο και Γκουγκούση μείωσαν. Ο Χαλίμος σκόραρε ενώ ο Έξαρχος που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου έκανε το 15-24. Μάλιστα με τρίποντο μείωσε ακόμα περισσότερο τη διαφορά. Ο Τσεκλένης απάντησε με τον ίδιο τρόπο αλλά δυο καλάθια των Γκουγκούση και Λεωνάκη έριξαν τη διαφορά στους 7. Ο Στρατήγης όμως στο τέλος έκανε το 22-31.

Ο Χαλίμος σκόραρε τρίποντο στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου αλλά η PRIMERO DE MAYO με 4 πόντους του Έξαρχου και από 2 των Πάνου και Χονδρομάρα κατάφερε να μειώσει στους 4 βάζοντας φωτιά στο ματς. Ο Χαλίμος όμως με 5 πόντους του απάντησε. Ο Χονδρομάρας σκόραρε άλλο ένα καλάθι αλλά μέχρι το τέλος η ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ με σερί βολών από τους Χαλίμο, Στρατήγη και Αραβανή και καλάθια των Χαλίμου και Δαλαμάγκα έφτασαν ξανά τη διαφορά στους 14.

Η PRIMERO DE MAYO ποτέ δεν καταθέτει τα όπλα και με ένα σερί 9 πόντων στην αρχή της 4ης κατάφερε να μειώσει για μια ακόμα φορά στους 5. Ο Έξαρχος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σκοράροντας κατά ριπάς. Οι Αραβανής και Χαλίμος σκόραραν όμως δίνοντας διψήφια διαφορά ξανά στην ομάδα τους. Ο Λεωνάκης από κοντά έκανε το 44-52 αλλά ο Στρατήγης με 2/2 βολές, ο Αραβανής από κοντά και ο Χαλίμος με τρίποντο έβαλαν τέλος στα σενάρια ανατροπής. Ο Χονδρομάρας στο τέλος έκανε το τελικό 46-60.

MVP της αναμέτρησης ο Χαλίμος με 24 πόντους και 2 ριμπάουντ.

για την PRIMERO DE MAYO ο Έξαρχος είχε 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Κάθε φορά που πλησίαζαν οι γηπεδούχοι η ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ είχε την απάντηση έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Χαλίμο ενώ η ομάδα ήταν εξαιρετική και από τη γραμμή των βολών.