Για τη ενδέκατη και τελευταία στροφή του πρώτου γύρου του πρώτου γκρούπ της Division 3 οι Terror East υποδέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης τη Havalencia με τη δεύτερη να παίρνει το ροζ φύλλο χάρη τόσο στα φρέσκα πόδια όσο και στο καλό φίνις παραμένοντας στην τρίτη θέση του ομίλου ! 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και με οδηγό τον Μπόζα (10π) και τους Σαπουντζή (4) και Νίτσικα (3) βοηθούς προηγήθηκαν με 10-5 και 17-13 ωστόσο οι αντίπαλοι τους απάντησαν με το καυτό δίδυμο Αβράμπου και Βιγικάκη ( από 10π και 2 τρ έκαστος) , ισορρόπησαν και προσπέρασαν με buzzer beater του τελευταίου για το 17-23 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και με σερί 11-0 , με την τριάδα Καλαμαρά , Βιγικάκη (από 7) και Αβράμπου (6) έφτασαν σε double score . Oι Τρομοκράτες σκόραραν κοντά στο καλάθι με τους Σαπουντζή & Τσόλια ( από 6π) μειώνοντας ως το 30-43 στο ημίχρονο.

Στην επαναληψη έπεσε λίγο ο ρυθμός. Οι Terror στηρίχτηκαν στον Σαπουντζή (4) και στη συνεισφορά αρκετών ( Τάτσης, Νίτσικας, Μπόζας και Τσόλιας με δύο πόντους) επιχειρώντας να μειώσουν . Το τρίποντο του Τσεβελεκίδη και τα καλάθια των Τουρλίδα, Κανελλόπουλου και Μπιζα δεν τους άφησαν να πλησιάσουν περισσότερο από το 43-52 στο τριαντάλεπτο.

Οι Terror με σερί 6-0 με τους Φούρλα και Στόκα να βαζουν τις πινελιές τους με τρεις πόντους ο καθένας έφτασαν σε απόσταση ενός σουτ (49-52) στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Η Havalencia όμως έδειξε αντοχή και ρεφλέξ. Αντέδρασε με σερί 10-0 με τον Αβράμπο (6) και το τρίποντο του Κανελλόπουλου αποκτώντας διάφορα ασφαλείας.Την υπερασπίστηκε παρά την προσπάθεια των αντιπάλων τους που πλησίασαν ως το 56-62 και επικράτησε με το τελικό 56-64 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Νίκος Βιγικάκης που είχε 19 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα κι ένα λάθος. Συμπαραστάτης του, πρώτος σκόρερ και παίκτης κλειδί ήταν ο Λάμπρος Αβράμπος με 20 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν με double double ο Δημήτρης Σαπουντζής και 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κόψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές είχαν το πλεονέκτημα στην επίθεση.