Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου Division (1ο group), οι Abaliers αντιμετώπισαν τους Terror East. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τους γηπεδούχους να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους. Έπαιξαν εκπληκτικά και εν τέλει πήραν μια ξεκούραστη νίκη με σκορ 85-56 απέναντι στους "τρομοκράτες"!


Οι Abaliers έδειξαν τις διαθέσεις τους από το 1ο δεκάλεπτο. Επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, έδειξαν όρεξη και έλεγχαν το παιχνίδι. Οι Terror East έδειξαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιθετικά. 20-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 10 πόντους έβαλε ο Ι. Χρυσοσπάθης. 8 είχε ο Σχοινάς. Φούρλας και Τάτσης είχαν από 2 καλάθια έκαστος για τους "τρομοκράτες".


Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε η 2η περίοδο. Οι Abaliers πέτυχαν 24 πόντους, δέχθηκαν 17 και έστειλαν την διαφορά στους 14 πόντους. Οι "τρομοκράτες" δεν είχαν τρόπο να σταματήσουν την επιθετική μανία των αντιπάλων τους. Για τους προπορευόμενους 7 είχε ο αλτηκότατος Φρουδάκης. Με 6 ακολούθησε ο Γ. Χρυσοσπάθης. Για τους Terror East 7 πόντους είχε ο Τάτσης που επιθετικά δεν είχε στήριγμα.


Πιο ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. 19-16 ήταν το επιμέρους σκορ με την απόσταση μεταξύ των 2 ομάδων να φτάνει τους 17 πόντους. Οι Terror East ήταν καλύτεροι σε αυτή την περίοδο, αλλά η διαφορά ήταν ήδη πολύ μεγάλη. Για τους Abaliers ξεχώρισε με 10 πόντους ο Σχοινάς. Ο Μπόζας πήρε σειρά στο σκοράρισμα για τους φιλοξενούμενους με 4 όμορφα καλάθια!


Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδο. Η διαφορά έφτασε τους 29 πόντους με τους Abaliers να παίρνουν 1 εύκολο εν τέλει ροζ φύλλο αγώνα. Για τους νικητές Σχοινάς, Κυριαζής και Ι. Χρυσοσπάθης είχαν από 6 πόντους έκαστος. Για τους ηττημένους 5 πόντους έβαλε ο Σαπουντζής.


Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Χρυσοσπάθης με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 1 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 21 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Τάτσης με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 38 λεπτά συμμετοχής!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Σχοινάς με 25 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 31 λεπτά αγώνα!