Την έκτη συνεχόμενη νίκη τους έκαναν για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του δεύτερου γκρουπ της Division 3 το Σαββατόβραδο στο Ίλιον οι Indians, όταν και φιλοξενήθηκαν από τους FBC πιάνοντας τους στη βαθμολογία και ντουμπλάροντας τις επιτυχίες εναντίον τους μέσα στη σεζόν !

Αρχικά οι ομάδες δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα και συμβαδίζοντας στο σκορ. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Μπανταβάνης (4) ενώ οι αντίπαλοι τους με τον ορεξάτο Σωτηρέλη (8π) πήραν το προβάδισμα με 8-10 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το σκηνικό ισορροπίας διατηρήθηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Είχαμε αρκετές εναλλαγές , με τους Ραβαζούλα και Παρτσινέβελο(από 5π) να "χτυπούν" στο ζωγραφιστό, ενώ ο Πέτρου έδωσε ώθηση με επτά πόντους και ο Τσάγκας είχε τέσσερις για τους "Ινδιάνους" , με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 25-25.

Το στάτους άλλαξε μετά τη διακοπή. Οι φιλοξενούμενοι πήραν βοήθειες από όλο το ρόστερ με τους Αρβανίτη και Γκόγκα πρωτοστάτες (από 5π έκαστος) και τους υπόλοιπους να σκοράρουν από ένα καλάθι οικοδομώντας διψήφια διαφορά απέναντι στους Ραβαζούλα (4) και Τριαντάφυλλο (3). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 37-49.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου η διαφορά έφτασε το +15. Σε αυτό το σημείο αντέδρασαν οι FBC. Mε τον Ραβαζούλα πρώτο βιολί με 11 πόντους και τους Καγκλή (5) και Δημητράκη (4) έκαναν ένα σερί 12-0 πλησιάζοντας σε απόσταση ευθείας βολής (53-56). όμως σε εκείνο το σημείο ανέλαβαν δράση οι Λαζαρίδης (6) & Σωτηρέλης (4) προστατεύοντας τα "νώτα" των Ινδιάνων , που πανηγύρισαν το τελικό 60-65 !

MVP αναδείχθηκε ο Κώστας Σωτηρέλης έχοντας 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Σάκης Ραβαζούλας με double double και 22 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο γεμάτος ενέργεια Βάχος Λαζαρίδης με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους !