Νικηφόρα ξεκίνησαν τον δεύτερο γύρου του πρώτου γκρούπ της Division 3 οι Munchies Reloaded το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ όταν και συνάντησαν την ΠΟΡΤΟ παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση. Με τον Ψαρρό (7π)να είναι εύστοχος από μακριά προηγήθηκαν με 9-2 και 15-5 με τον Τοπούζογλου να μειώνει με buzzer beater στο 15-8 για τα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια η διαφορά πήγε στο +14 καθώς ο Ψαρρός με οκτώ ακόμα πόντους ήταν σε εξαιρετική φόρμα. Ο Γκόρος (4) και ξανά το τρίποντο του Τοπούζογλου διαμόρφωσαν στο κλείσιμο του ημιχρόνου το 30-20.

Ίδιο αγωνιστικό μοτίβο και στην επανάληψη. Οι Πορτογάλοι προσπάθησαν να μικρύνουν την απόσταση με τους Ζαφειράκη (6), και Γκόρο (5) όμως οι αντίπαλοι τους σκόραραν σχεδόν όλοι από έναν καλάθι συντηρώντας διάφορες κοντά στους δέκα πόντους , με το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 42-34.

Ο Τοπούζογλου (7π) τα έδωσε όλα με τη διαφορά να πέφτει στο 44-38 , όμως οι Munchies είχαν βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους ! Με τους Γ. Κεραμιδά, Ψαρρό ( από 4) , το τρίποντο του Καββαδία και τον Αδαμόπουλο (3) έκαναν καλύτερο φίνις μετά το βιραζ και πήραν το ροζ φύλλο με το τελικό 58-45 !

Mvp αναδείχθηκε ο Γιώργος Ψαρρός με 19 πόντους, 1 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα κ;ι ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double double ο Δημήτρης Γκόρος . Είχε 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Κεραμιδάς έχοντας 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: οι νικητές έκαναν καλή εκκίνηση και αξιοποιώντας το σύνολο του ρόστερ δεν απειλήθηκαν!