Το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό στάδιο οι πρώτοι και αήττητοι Power Strangers  υποδέχτηκαν τους Primero De Mayo στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του δεύτερου γκρουπ της Division 3και φορτσάροντας μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά πήραν τη 12η τους νίκη.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά σε ισορροπία με τις ομάδες να βαδίζουν πλάι πλάι παίζοντας σε χαμηλό τέμπο. Οι φιλοξενούμενοι με τον Πάνου να τους καθοδηγεί με έξι πόντους πήραν το προβάδισμα απέναντι στον Τσαουσλάρη (7) και προηγήθηκαν με 10-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Εφτασαν μάλιστα ως το +10 στο δεύτερο δεκάλεπτο χάρη στον Παπαβασιλείου (6π). Σε εκείνο το σημείο αντέδρασαν καίρια οι αντίπαλοι τους . Με σερί 15-0 και την τριπλέτα Πανοσκαλτση, Τσαουσλάρη και Τσατσά (από 6π έκαστος) όχι μόνο ισορρόπησαν αλλά και προσπέρασαν με 28-24 στη μέση της διαδρομής.

Οι Strangers δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι στην επανάληψη. Με ένο 8-0 και τους Πανοσκάλτση, Βρέλλο 9από 4π) και πλειάδα σκορερ (Λάβδας & Τσατσάς από 3) με άμυνα που δέχτηκε μόλις πετά πόντους (Πάνου 3) έφτασαν σε διψήφια απόσταση (45-31) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία οι Power έφτασαν στο +21 (Τσαουσλάρης 6) και κατέβασαν το διακόπτη. Οι Primero βρήκαν χώρους και με τους Πάνου (10) και Παπαβασιλείου(6) μείωσαν την απόσταση , δίχως όμως να απειλήσουν άμεσα, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους με το ροζ φύλλο χάρη στο τελικό 55-48.

MVP ήταν ο Σταύρος Πανοσκαλτσης με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο πρώτος σκόρερ και παίκτης κλειδί Νίκος Τσαουσλάρης με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λαθάκι.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Δημήτρης Πάνου καταγράφοντας 22 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στο δεύτερο μισό των νικητών.