Το βράδυ της Παρασκευής οι The Unfamous αντιμετώπισαν το Χάος με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καυτοί την πρώτη περίοδο με τους Αντωνόπουλο να πετυχαίνει 8 πόντους (2/3 τρίποντα) και Πρίφτη 4 με 1/1 τρίποντα και 5 ριμπάουντ από τους 21 πόντους την ομάδας τους. Στον ίδιο ρυθμό προσπάθησαν να κρατηθούν και το Χάος με τον Πούλο να πετυχαίνει 5 πόντους με 2 ασίστ και την ομάδα του να σκοράρει 14 πόντους με το σκορ περιόδου να διαμορφώνεται σε 21-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έπαιξαν τρομερές άμυνες , έκαναν σερί 12-0 και αύξησαν την διαφορά στους 20 . Ο Γκούμας πέτυχε 7 πόντους μαζεύοντας 3 ριμπάουντ και ο Πρίφτης σκόραρε άλλους 5 πόντους. Για το Χάος, ο Πούλος σκόραρε 4 προσπαθώντας να κρατήσει την ομάδα του κοντά. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε στον πίνακα 43-23.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε εκπληκτικά για το Χάος καθώς μείωσαν την διαφορά με το επιμέρους σκορ 14-7 στα πρώτα 5 λεπτά της περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι με τους Πούλο (9) και οι Τσιαμπούκαλος Χάρης και Σωτήρης , Κοράλης και Λάμπος σκόραραν από δύο πόντους. Ο Αντωνόπουλος με δυο εύστοχα τρίποντα ήταν ο καλύτερος για τους γηπεδούχους, το σκορ διαμορφώθηκε 57-40 στο τριαντάλεπτο.

Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο οι The Unfamous κράτησαν την διαφορά που είχαν χτίσει στα προηγούμενα δεκάλεπτα δίνοντας την 10η νίκη για τους γηπεδούχους. Για το Χάος o Πούλος σκόραρε 5 πόντους στα τελευταία λεπτά αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 66-53

MVP: Ο Γιάννης Πρίφτης ο οποίος σκόραρε 11 πόντους μάζεψε 11 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο με 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Φίλων Γκούμας με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα με 15 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από την διαφορά  που είχαν χτίσει οι The Unfamous στο πρώτο ημίχρονο .