Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου Division (2ο group), οι Bricklayers αναμετρήθηκαν με τους Indians BC. Το παιχνίδι ήταν σχετικά μονόπλευρο με τους φιλοξενούμενους να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους. Οι «Ινδιάνοι» ήταν αρκετά καλύτεροι, δεν άφησαν τους γηπεδούχους να πλησιάσουν στο σκορ και πήραν μια νίκη με σκορ 63-77!

Τις βάσεις για μια εύκολη νίκη έθεσαν οι Indians. Με γρήγορες επιθέσεις, πολλά τρίποντα και άμυνα για σεμινάρια η ομάδα του coach Κρητικού δημιούργησε μια διαφορά 15 πόντων. Πέτυχε 22 πόντους, δέχθηκε 7 και επέβαλλε τον ρυθμό της. Αρκετά νευρικά ξεκίνησαν οι Bricklayers! Για τους γηπεδούχους Γιαννίκας, Γκούσκος και Λοϊζος είχαν από 1 καλάθι έκαστος. 10 πόντους πέτυχε για τους προπορευόμενους ο Παπανικολάου με τον Σωτηρέλη να ακολουθεί έχοντας 6.

Τρομερό από επιθετικής πλευράς ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, ενώ οι άμυνες άνοιξαν από τα πολλά σουτ. 22-19 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Bricklayers να μειώνουν κατά 3 πόντους (-12). Για τους γηπεδούχους Χύτας και Λοϊζος έβαλαν ο καθένας από 5 πόντους. Τον χαβά του συνέχισε ο Σωτηρέλης για τους Indians που σταμάτησε στους 7 πόντους. 4 έβαλε ο Βουρλίτης.

Στον ίδιο γρήγορο ρυθμό συνεχίστηκε και η 3η περίοδος με την διαφορά να αυξάνεται κατά 4 πόντους (16 πόντοι). Οι Indians ήταν απίστευτοι με τους Bricklayers να πληρώνουν τα λάθη του 1ου δεκαλέπτου. 16-20 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους υπήρξε μεγάλος επιθετικός πλουραλισμός με όλη την ομάδα να συνεισφέρει. Γκόγκας και Σωτηρέλης πέτυχαν από 7 έκαστος για τους ηνίοχους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η τελευταία περίοδος. Οι 2 ομάδες δεν τα παράτησαν καθώς υπήρχε το θέμα της διαφοράς του 1ου αγώνα (Bricklayers με 11 πόντους). 63-77 ήταν εν τέλει το τελικό σκορ με τους Indians να υπερκαλύπτουν αυτή την διαφορά. 18-16 έληξε το δεκάλεπτο. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Τσάγκας και 4 ο Παπανικολάου. 4 έβαλε ο Χύτας και ο Κουταλιάς.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Σωτηρέλης με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 24 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Κουταλιάς με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2) και 1 ασίστ σε 26 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ε. Γκόγκας με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής!