Στις νίκες επέστρεψαν μετά από δύο αγωνιστικές το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ οι FBC όπου και φιλοξενήθηκαν από τους Gipsy Blinders στο πλαίσιο της 13ης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 !

Αρχικά οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι. Με τον Πολίτη να πετυχαίνει 11 πόντους και να τους καθοδηγεί ιδανικά με ένα 8-0 ξέφυγαν παρά την προσπάθεια των Δημητράκη (6) και Παρτσινέβελου (5) από την άλλη πλευρά, για το 18-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι FBC ισορρόπησαν στη συνέχεια. Ο Μπανταβάνης ανέβασε την απόδοση του και με τη συνέργεια του Παρτσινέβελου (7) υπερσκέλισαν το εκπληκτικό δεκάλεπτο του Πασχαλάκη (13π) προσπερνώντας με 31-35 στη μέση της διαδρομής.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για αρκετή ώρα ακόμα. Όμως, με το σκορ στο 40-39 οι φιλοξενούμενοι έκαναν ιδανικό τελείωμα με 9-0 σερί, με τους Δημητράκη (5) και Παπαμιχαλόπουλο (3) να πρωτοστατούν κι έτσι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης με 40-48 στο τριαντάλεπτο.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου το σερί έφτασε το 19-0 με τους FBC να κυριαρχούν στο παρκέ χάρη στους Παρτσινέβελο (9) και Δημητράκη (5) που έστειλαν τη διαφορά στο +20. Οι φιλότιμες προσπάθειες του Πασχαλάκη (6) για τους Blinders μείωσαν το σκορ όμως ως το τελικό 50-62 !

MVP αναδείχθηκε με double twenty ο Αποστόλης Παρτσινέβελος έχοντας 22 πόντους, 24 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων επίσης με doulbe figures ήταν ο Νίκος Πασχαλάκης που μέτρησε 27 πόντους,  19 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί ήταν ο γεμάτος ενέργεια Νίκος Δημητράκης με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και δεν απειλήθηκαν στο τέλος.