Οι Pink Panthers νίκησαν 40-35 το Χάος για τη 13η αγωνιστική στο Group 1 της Division 3. 

Οι «Πάνθηρες», μετά από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, αρχίζουν να βρίσκουν τον δρόμο τους και πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους κι ανέβηκαν στο 6-7. Οι τυπικά γηπεδούχοι, από την άλλη, συνεχίζουν την καθοδική πορεία τους, καθώς γνώρισαν την έκτη συνεχόμενη ήττα τους κι έπεσαν στο 4-9. 

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα κλειστός με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι σε όλο το ματς, με αποτέλεσμα τα πάντα να κριθούν στα τελευταία λεπτά. Σε εκείνο το διάστημα οι Pink Panthers αποδείχθηκαν πιο… σκληροί, με τον Βαγγέλη Βενάρδο να σημειώνει ένα καθοριστικό τρίποντο, με το οποίο έβαλε μπροστά την ομάδα του με 37-35 (36’). 

Το Χάος «κόλλησε» επιθετικά κι ο Λύτρας πέτυχε άλλο ένα κρίσιμο καλάθι για το 39-35 για τους Pink Panthers, οι οποίοι έπαιξαν αποτελεσματικές άμυνες μέχρι το φινάλε και με 1/2 βολές του Θωμά Βενάρδου «κλείδωσαν» τη νίκη, 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. 

Player of the Game: Ο Μάριος Παπαγιωτακόπουλος κυριάρχησε μέσα στο «ζωγραφιστό» και με τα 12 επιθετικά που μάζεψε συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. Συνολικά είχε 20 ριμπάουντ, 7 πόντους, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα. 

Παίκτης «κλειδί» ο Βαγγέλης Βενάρδος. Οι αριθμοί του δεν… θαμπώνουν, αλλά το τρίποντο για το 37-35 έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς. Μέτρησε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Στο «καθαρό» μυαλό που είχαν οι Pink Panthers στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να έχουν και σωστές επιλογές. Επίσης, σε ένα τόσο κλειστό ματς με χαμηλό σκορ, τα 20 επιθετικά ριμπάουντ έδωσαν υπερπολύτιμες «δεύτερες» επιθέσεις.