Για την 13η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι Munchies Reloaded αντιμετώπισαν τους Unfamous, με τους δεύτερους να παίρνουν φόρα στο τέλος και να εξασφαλίζουν τη νίκη, όπως και στον πρώτο γύρο, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες έτρεξαν αρκετά ! Οι γηπεδούχοι καθοδηγούμενοι από το δίδυμο Στεργιόπουλου (10π) και Καρανίκα (7) με επιμέρους 15-2 μετέτρεψαν το αρχικό 4-10 σε 19-12, και παρά τα τρίποντα του Αντωνόπουλου (6) και του Κριτσαντώνη (5) προηγήθηκαν με 27-19 στο τέλος του !

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στη συνέχεια.  Η άμυνα τους ήταν υποδειγματική (δέχτηκαν μόλις έξι πόντους, 5 από τον Καββαδία) και αρχικά με επιμέρους 10-1 ισορρόπησαν. Ο Αντωνόπουλος είχε ακόμα έξι πόντους, ο Αργυριάδης πέντε και ο Πρίφτης 4 και με 7-0 σερί στο τέλος του ημιχρόνου προσπέρασαν με 33-40.

Μετά την ανάπαυλα το ντέρμπι μαινόταν. Οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ , καθώς  τόσο ο Καρανίκας (6) όσο και οι Στεργιόπουλος & Λεντζάκης (από 4) διατηρούσαν την απόσταση για τους Munchies. Στην αντίπερα όχθη ο Πρίφτης (8) έσερνε το χορό, και οι Unfamous ήταν μπροστά με 49-53 στο τριαντάλεπτο.

Ένα νέο 7-0 των φιλοξενούμενων στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου τους έφερε στο +11. Ο Αντωνόπουλος είχε 5 πόντους , αλλά πέρα από την επίθεση , αυτό που τους έδωσε τη νίκη ήταν η άμυνα τους σε αυτότο σημείο. Δέχτηκαν μόλις 6 πόντους (Καββαδίας 5) κι έτσι επικράτησαν με 55-66 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Γιάννης Πρίφτης. Είχε  πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα μπλοκ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δήμος Στεργιόπουλος με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Φοίβος Αντωνόπουλος με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 5 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους νικητές να αποκτούν διψήφια διαφορά καθαρίζοντας έτσι τη μπουγάδα.