Μια εύκολη επικράτηση για τους INDIANS με 57-41 απέναντι στην PRIMERO DE MAYO.

Ο Έξαρχος έβαλε μπροστά την ομάδα του αλλά οι Λαζαρίδης και Τσάγκας απάντησαν. Με καλάθια των Πάνου και Χονδρομάρα ήρθε το 4-7 ενώ ο Έξαρχος σκόραρε ξανά. Με τους Λαζαρίδη, Παπανικολάου και τρίποντο του Κουρκουρή ήρθε η ανατροπή. Ο Φουσκαρής απάντησε με τρίποντο αλλά ο Κουρκουρής με το 2ο τρίποντο του και ο Βουρλίτης αύξησαν τη διαφορά. Ο Φουσκαρής μείωσε με σουτ αλλά με έμμεσο τρίποντο του Λαζαρίδη και τρίποντο του Παπανικολάου έγινε το 24-16.

Ο Βουρλίτης αύξησε τη διαφορά αλλά ο Πάνου με 5 πόντους του έκανε το 26-21. Οι γηπεδούχοι όμως σκλήρυναν την άμυνα τους και με τους Αρβανίτη και Πέτρου πήραν κεφάλι στο σκορ με 13 πόντους. Ο Ασημάκης από κοντά μείωσε στους 9.

Φτωχό 3ο δεκάλεπτο για την PRIMERO που σκόραρε ένα τρίποντο με τον Φουσκαρή στην αρχή και ένα σουτ του Έξαρχου στο τέλος. Αντίθετα οι γηπεδούχοι με τους Τσούμα, Βουρλίτη, Γάκο και τρίποντο του Κουρκουρή έκαναν το 46-28.

Ο Βουρλίτης σκόραρε στον αιφνιδιασμό για να μειώσουν οι Πάνου και Έξαρχος. Ο Αρβανίτης όμως με σουτ και ο Λζαρίδης με 4 πόντους έκαναν το +23. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τρίποντο του Φουσκαρή και 4 πόντους του Γκουγκούση.

MVP της αναμέτρησης ο Λαζαρίδης με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

για την PRIMERO DE MAYO ο Πάνου είχε 11 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και έβγαλαν αρκετούς αιφνιδιασμούς.