Σε αγώνα για την 14η στροφή του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι Pink Panthers υποδέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής τους Munchies Reloaded με τους δεύτερους να παίρνουν τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου χάρη στην αγωνιστική τους ισορροπία και την ευστοχία στο μακρινό σουτ !

Αρχικά βέβαια οι ομάδες άργησαν να βρουν τα πατήματα τους. Οι γηπεδούχοι με τον Κοντό να έχει 4 πόντους προηγήθηκαν με 6-2 όμως οι αντίπαλοι τους χάρη στους Καρανίκα (5) και το τρίποντο του Καββαδία ισοφάρισαν σε 8-8 που ήταν και το σκορ στην πρώτη περίοδο.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Με πρωτομάστορα τον Καββαδία (9π) και τα τρίποντα του Στεργιόπουλου (6) έφτασαν ως το +11, παρά τις τρίποντες απαντήσεις  των Παναγιωτακόπουλου (5) και  Ντζόγια (3), για το 20-29 στο ημίχρονο.

Οι Pink επιχείρησαν να πλησιάσουν στο ξεκίνημα τους δεύτερου μέρους, όμως ένα 7-0 των Munchies με τους Καρανίκα (5) και Καββαδία (3) τους έφερε σε διψήφια απόσταση, με τον δείκτη του σκορ να είναι στο 27-41 στο τριαντάλεπτο.

Οι "Πάνθηρες" μείωσαν με σερί 8-0 ως τους έξι χάρη στους Μακριδάκη (5) και Ντζόγια (4), όμως οι Munchies δεν ήταν διατεθιμένοι να αφήσουν το ροζ φύλλο. Με τον Ψαρρό (5) και το τρίποντο του Καρανίκα με επιμέρους 7-2 επανέφεραν τη διψήφια διαφορά , που κράτησαν ως το τέλος (40-51) υπερσκελίζοντας και τη διαφορά που είχαν χάσει (54-61) στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

MVP αναδείχθηκε ο Διονύσης Καββαδίας. Είχε 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και ένα λάθος. Καλύτερος για τους Pink Panthers ήταν ο Βαγγέλης Κοντός με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ , 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Key player ήταν ο Θανάσης Καρανίκας που μέτρησε 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Στην ευστοχία και τον καλύτερο επιθετικό προσανατολισμό των νικητών.