Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου Division (1ο group), οι Terror East αναμετρήθηκαν με το Χάος. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 ημίχρονο. Ύστερα οι «τρομοκράτες» πάτησαν το πόδι στο γκάζι και ξέφυγαν στο σκορ, κερδίζοντας εν τέλει με τον πίνακα να γράφει 51-36 στο τέλος του αγώνα!

Ισορροπημένο και σχετικά γοργό ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Το τέμπο ήταν όντως γρήγορο με τις 2 ομάδες να παίζουν σκληρό και αμυντικογενές μπάσκετ. 12-11 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους Ντεντόπουλος και Φούρλας πέτυχαν από 2 καλάθια έκαστος. 7 έβαλε ο Πούλος για το Χάος.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος. Οι 2 ομάδες επικεντρώθηκαν στην άμυνα, ενώ επιθετικά ήταν σε μέτριο ρυθμό, κάτι που αποτυπώθηκε και στο επιμέρους 11-9. Η διαφορά έφτασε τους 3 πόντους. Για τους Terror East 3 πόντους πέτυχε ο Καλοπήτας με Ντεντόπουλο, Φούρλα, Στόκα και Σαπουντζή να έχουν από 1 καλάθι έκαστος. Για το Χάος 1 τρίποντο έβαλε ο Σωτήρης Τσιαμπόκαλος.

Η μεγάλη ζημιά έγινε για το Χάος στο 3ο δεκάλεπτο. Οι «τρομοκράτες» πάτησαν το πόδι στο γκάζι και ξέφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες στο +17! Πέτυχαν 22 πόντους και δέχθηκαν 8 από το εκτός ρυθμού Χάος. Για τους γηπεδούχους 9 πόντους έβαλε ο Καλοπήτας. 2 τρίποντα είχε ο Στόκας, ενώ άλλους 5 πόντους προσέθεσε ο Τάτσης. 4 πόντους έβαλε ο. Χ. Τσιαμπόκαλος και 3 ο Καθαράκης για το Χάος.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδο. Η διαφορά σταθεροποιήθηκε στους 15 πόντους με το τελικό σκορ να είναι 51-36. Το επιμέρους σκορ ήταν 6-8 με τις ομάδες να είναι σχετικά άστοχες για ακόμα μια περίοδο. Για τους νικητές Τάτσης, Ντεντόπουλος και Φούρλας είχαν από 2 πόντους ο καθένας. Οικονόμου, Πούλος, Τσιαμπόκαλος Χ. και Τσιαμπόκαλος Σ. είχαν από 1 καλάθι έκαστος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ο Κ. Ντεντόπουλος με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ καιυ 2 λάθη σε 29 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Πούλος με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 2 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 37 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Η. Καλοπήτας με 14 πόντος, 10 ριμπάουντ (4-6), 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 35 λεπτά αγώνα!