Για τη 15η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Bricklayers φιλοξένησαν στο Ολυμπιακό στάδιο τους FBC και χάρη στο εκρηκτικό τους ξεκίνημα πήραν τόσο το ροζ φύλλο όσο και τη διαφορά με την όποια είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο (52-48).

Οι γηπεδούχοι είχαν απίθανη εκκίνηση ! Με τους Γιαννίκα και γκούσκο (από 4π) να δίνουν το ρυθμό προηγήθηκαν με 14-0 ενώ η άμυνα τους δέχθηκε μόλις ένα τρίποντο από τον Δημητράκη , για το 14-3 του πρώτου δεκαλέπτου.

Oι φιλοξενούμενοι συνήλθαν κάπως στη συνέχεια, με τον Δημητράκη (7π) να δίνει λύσεις μαζί με τρίποντο του Καγκλή. Ωστόσο οι Bricklayers χάρη στους Κωνσταντόπουλο (5) και Κρινη (4) κράτησαν την πρωτοπορία με 25-17 στο ημίχρονο.

Οι Brick θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην επανάληψη. Με σερί 6-0  έφτασαν στο +14 (Κρινής και Κωνσταντόπουλος από 3π) , με τους αντιπάλους τους να μένουν σχετικά κοντά καθώς οι Δημητράκης και Μπανταβάνης (με 5 & 4 πόντους αντίστοιχα) ήταν ζωηροί, για το 38-28 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία η ψαλίδα άνοιξε περαιτέρω με την τριπλέτα Κωνστσαντόπουλου (5), Γιαννίκα και Κρινη (από 4) να καθορίζει τη μοίρα της αναμέτρησης μεγαλώνοντας την απόσταση ως το +16. Οι FBC μείωσαν στα τελευταία λεπτά με τους Μπανταβάνη (8), Δημητράκη (6) και Λαυκίδη (3), δίχως όμως να καταστούν απειλητικοί, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές με 55-47.

Mvp με double figures o Θοδωρής Κρινης έχοντας 13 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Γιαννίκας. Μέτρησε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ αλλά και 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σταύρος Μπανταβάνης με 14 πόντους , 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Στην ταχύτητα και το πολύ καλό transition των νικητών.