Βράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ και οι Indians (10-4) υποδέχτηκαν τους πάντα επικίνδυνους Κόνδορες (6-8) για την 15η αγωνιστική της division 3. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς από την αρχή του αγώνα και έφτασαν τελικά σε μία άνετη επικράτηση. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι. Μετά από ένα αρχικό 2-3, οι Ινδιάνοι, με μπροστάρη τον Παπανικολάου (8 πόντοι στην πρώτη περίοδο) έκαναν ένα δυνατό σερί 15-0 που τους έφερε στο 17-3. Το μόνο που κατάφεραν οι Κόνδορες ήταν να μειώσουν με ένα καλάθι του Γιαννόπουλου σε 17-5, στο τέλος του δεκαλέπτου. 

Στη συνέχεια η κατάσταση ισορρόπησε. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν τη διαφορά να ξεφύγει, μειώνοντας μάλιστα και σε μονοψήφιο νούμερο(18-9). Ο Παπανικολάου όμως μαζί με τον Αρβανίτη ήταν κολώνες στην επίθεση και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με double score (26-13). 

Μετά την ανάπαυλα η υπόθεση νίκη έμοιαζε να τελειώνει από νωρίς. Τσάγκας και Γκόγκας πήραν τη σκυτάλη στο σκοράρισμα και οι Indians με ένα επιμέρους 12-2 εκτόξευσαν το προβάδισμα τους στους 23 (38-15). Ο Γιαννόπουλος έκανε ό,τι μπορούσε, βοήθησε στο να πέσει λίγο η ψαλίδα στους 16 πόντους (38-22) αλλά οι γηπεδούχοι δεν άφησαν πολλά περιθώρια. Η τρίτη περίοδος τελείωσε με τους Ινδιάνους να προηγούνται 46-27. 

Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν επεφύλαξε μεγάλες συγκινήσεις. Ο Παπανικολάου συνέχισε το χαβά του και έτσι ήρθε εύκολα το τελικό 59-41. Πλέον οι Ιndias ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής απέναντι στους Power Strangers. 

MVP: O Παπανικολάου ήταν σε πολύ καλό βράδυ έχοντας 19 πόντους 5 ριμπάουντ, 2 ασσίστ, 2 μπλοκ και 17 efficiency.

Παίκτης κλειδί: Άξιος συμπαραστάτης ο Τσάγκας που πέτυχε double double με 10 πόντους, 12 ριμπάουντ και 1 ασσίστ

Για τους Κόνδορες ξεχώρισε ο Γιαννόπουλος με 13 πόντους. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Οικονομούλας και Κατζιλιεράκης που σημείωσαν τα υψηλότερα ατομικά efficiency για την ομάδα τους (10).