Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου Division (1o group) οι Pink Panthers  αναμετρήθηκαν με τους Terror East. Το παιχνίδι ήταν σκληρό σε όλη την διάρκειά του με τις 2 ομάδες να παίζουν με πολύ πάθος και ένταση. 46-43 ήταν το τελικό σκορ με τους "Πάνθηρες" να κλέβουν το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά του αγώνα!


Χαμηλό ήταν το σκορ στο 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν παίζοντας με πολύ ένταση, αλλά έχασαν σε επίπεδο οργανώσης και συγκέντρωσης. 6-9 ήταν το επιμέρους σκορ με τους "τρομοκράτες" να παίρνουν τα ηνία από νωρίς. Για τους γηπεδούχους ο Κοντός πέτυχε όλους τους πόντους των Panthers. 5 έβαλε ο Στόκας και 3 ο Ντεντόπουλος για τους φιλοξενούμενους.


Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος. Οι Terror East κατάφεραν παίζοντας σε 1 χαμηλό τέμπο να κρατήσουν τα ηνία του αγώνα απέναντι σε 1 ομάδα με πιο νεανικούς παίχτες. 9-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Panthers να παίζουν μέτρια, αλλά να ακολουθάνε από κοντά. Σειρά στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Παναγιωτακόπουλος έχοντας 4 πόντους. 1 τρίποντο έβαλε ο Ντζόγιας. 7 είχε ο τρομερός Ντεντόπουλος και 3 ο Καλοπήτας για τους ηνίοχους.


Στον ίδιο ακριβώς ρυθμό συνεχίστηκε και το 3ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες δεν έδειχναν κουρασμένες. Έπαιξαν old-school σκληρό μπάσκετ και βαζίστηκαν σε φάσεις μέσα στο ζωγραφιστό. Το επιμέρους σκορ ήταν ξανά 9-11. Η διαφορά έφτασε τους 6 πόντους ύπερ των Terror East. Παναγιωτακόπουλος και Κοντός είχαν από 3 πόντους έκαστος για τους γηπεδούχους. 4 είχε ο Τάτσης για τους Terror East, ενώ 3 παίχτες είχαν από 1 καλάθι!


Στην τελευταία περίοδο είδαμε απίστευτα πράγματα. Οι Pink Panthers έδειξαν 1 άλλο πρόσωπο σε σχέση με ό,τι είδαμε σε όλο το παιχνίδι. Έπαιξαν τρομερά επιθετικά για 1η φορά στην διάρκεια του ματς και ουσιαστικά αιφνιδίασαν τους "τρομοκράτες". Πέτυχαν 22 πόντους (24 σε 3 δεκάλεπτα), δέχθηκαν 12 και μετέτρεψαν το -6 σε +4 πετυχαίνοντας μια πολύ δύσκολη και αντρίκια νίκη! 46-43 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους νικητές 13 πόντους έβαλε ο ασταμάτητος Παναγιωτακόπουλος. Με 4 ακολούθησε ο Κοντός. 5 είχε ο Τάτσης και 3 ο Μπόζας για τους ηττημένους!


Mvp του αγώνα ήταν ο Μ. Παναγιωτακόπουλος με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ (7-3), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 31 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Ντεντόπουλος με 10 πόντους, 16 ριμπάουντ (11-5), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 32 λεπτά αγώνα!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ε. Κοντός με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ (11-1), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 28 λεπτά συμμετοχής!


Το παιχνίδι κρίθηκε στις τελευταίες επιθέσεις με τον Παναγιωτακόπουλο να βάζει 1 τρίποντο-κλειδί για την νίκη!