Για την 15η πράξη του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Primero De Mayo αντιμετώπισαν το βράδυτης Κυριακής στα Άνω Λιόσια τους Brotherhoops, με τους δεύτερους να επικρατούν στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στην αγωνιστική τους ισορροπία και τις λύσεις που βρήκαν επιθετικά.

Αρχικά οι ομάδες ισορρόπησαν. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ με τους Έξαρχο (8) και Παπαβασιλείου (6), με τους αντιπάλους τους να ανταποδίδουν με τα τρίποντα των Μιχ.. και Αλ. Βουγά (6 και 3 πόντοι αντίστοιχα) για το ισόπαλο 17-17 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το τανγκό συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο. Ο Πάνου (5) μπήκε στην εξίσωση των σκόρερ για τους Primero μαζί με τους Παπαβασιλείου (επίσης 5) και Έξαρχο (4), ενώ από την άλλη πλευρά πρωταγωνιστής ήταν ο Τζεβελέκος, με τους Brotherhoops να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα (31-33) στο τέλος του ημιχρόνου.

Η κατάσταση άλλαξε μετά τη διακοπή. Ο Πάνου (7) με τον Παπαβασιλείου (4) συνέχισαν να βρίσκουν στόχο για την "Πρωτομαγιά", όμως στην αντίπερα όχθη πήρε μπρος ο Βιτανόπουλος (7π) και μαζί με τον Α. Βουγά (5) σκόραραν έξω από την περίμετρο φτάνοντας τη διαφορά ως το +8 (43-51) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός άνοιξε. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν την ανατροπή με την τετράδα Πάνου (5), Χονδρομάρα, Παπαβασιλείου και Έξαρχου (από 4π) όμως οι Brotherhoops πήραν σκορ από πολλούς επιδεικνύοντας αδελφικό πνεύμα (Καπουραλος 7, Α. Βουγάς 4, Μ. Βουγάς 3, Ζαφειρόπουλος, Τόλης  και Μίσσιος από 2) . Διατήρησαν την πρωτοπορία για να πάρουν το ροζ φύλλο με το τελικό 63-71.

MVP αναδείχθηκε με double double o Βαγγέλης Τζεβελέκος. Είχε 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 μπλοκ. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Θανάσης Παπαβασιλείου με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 3 λάθη. 

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Βουγάς με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 8 ασσιτ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Στο πολύ καλό δεύτερο μισό των νικητών.