Για τη 15η στάση του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι Unfamous λύγισαν τη σθεναρή αντίσταση των ΜΓΚ στον έξτρα χρόνο της παράτασης, σε ένα συγκλονιστικό ματς με δραματικό φινάλε το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ και με τον ασταμάτητο Β.Λάϊο (12π) προηγήθηκαν με 8-0 και 14-5, ωστόσο τα τρίποντα των Αντωνόπουλου (6) και Αργυριάδη (3) έφεραν τους αντιπάλους τους κοντά στο σκορ (13-16) στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι ΜΓΚ έφτασαν ως το +12 στη συνέχεια χάρη στο μυδράλιο του Β.Λάϊου (ακόμα 11π) , όμως μυδράλια είχαν και οι Unfamous, που με τους Αντωνόπουλο (9π με 3τρ) , Αργυριάδη και Κριτσαντώνη (από 6) και σερί 9-0 πλησίασαν σε απόσταση ενός σουτ (34-37) στο ημίχρονο.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε η αναμέτρηση και μετά την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν χάρη στο δίδυμο Ραλλάκη (7) - Πρίφτη (6), με τον Αλεξανδρή (8π με 2τρ) να ανταποδίδει μαζί με τον Β.Λάϊο (6) κρατώντας τους ΜΓΚ σε θέσης βολής (55-51) στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι Unfamous βρέθηκαν χάρη στον Ραλλάκη (6π) στο +8. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατέθεσαν τα όπλα. Με τους Β. Λάϊο (6) και Αλεξανδρή (5) μείωσαν με το τρίποντο του δεύτερου στα 28" και ισοφάρισαν με τις βολές του πρώτου στα 10". Ο Ραλλάκης στη ρουλέτα των βολών δεν τα πήγε και πολύ καλά (1/7) σε αυτές τις τελευταίες στιγμές, αστοχώντας στις πλέον κρίσιμες σε μηδέν χρόνο κι έτσι με το ισόπαλο 68-68 οι ομάδες οδηγήθηκαν στην πεντάλεπτη παράταση.

Εκεί και πάλι οι γηπεδούχοι αποσπάστηκαν στο +9 χάρη στους Αντωνόπουλο (5), Κριτσαντώνη, Ραλλάκη (από 4) και Πετρόπουλο (3), όμως οι ΜΓΚ με τον Λάϊο να σκοράρει ακόμα 9 πόντους πλησίασαν σε 85-82 με 1/2 βολές του Αλεξανδρή στα 23". Το ουσιαστικό τέλος στην αναμέτρηση το έβαλε με 2/2 βολές ο Κριτσαντώνης στα 10" με τους "Άσημους" να παραμένουν στην κορυφή του ομίλου με το τελικό 87-82 !

MVP: Ο αλάνθαστος Γιάννης Πρίφτης που μέτρησε 8 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ. Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο παίκτης ορχήστρα Βασίλης Λάϊος με double double και 44 πόντους, 19 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί και παρολίγο τον μοιραίο συνάμα αποτέλεσε ο Χρήστος Ραλλάκης. Είχε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ !

Που κρίθηκε: Στην ..άκρη του νήματος. Οι νικητές δεν πλήρωσαν την αστοχία τους από τη γραμμή της φιλανθρωπίας (11/32β) και πήραν δια πυρός και σιδήρου το ροζ φύλλο.