Tη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και συνάμα τη διαφορά πήραν το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ οι Brotherhoops όταν και στο πλασίο της 16ης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 φιλοξενήθηκαν από τους FBC κυνηγόντας τους πλέον στη βαθμολογία του ομίλου !

Στην εκκίνηση οι φιλοξενούμενοι πήραν φόρα με το αρχικό 2-11 με την τριπλέτα Πρά, Τζεβελέκου (από 6π) και Μίσσιου (5) να κάνει τα πάντα. Δέχθηκαν μόλις έξι πόντους και πήραν διψήφια διαφορά (6-17) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Brotherhoops με νέο 9-0 απομακρύνθηκαν κι άλλο με την τετράδα των Πρά (9), Χάλαρη (5), Τζεβελέκου και Δάρα (από 4) ν ακυριαρχεί στο παρκέ. Για τους γηπεδούχους ο Μπανταβάνης (8) και οι Λαυκίδης και Παπαμιχαλόπουλος (από 4) βρήκαν στόχο, για το 22-42 στο φινάλε του ημιχρόνου.

Οι Hoops  διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης και μετά την ανάπαυλα. Ο Βλασσόπουλος πήρε τη μπαγκέτα με 9 πόντους, ενώ οι FBC προσπάθησαν να μικρύνουν την απόσταση με τους Μπανταβάνη (6) και το τρίποντο του Παπαμιχαλόπουλου, δίχως όμως επιτυχία, καθώς το σκορ στο τριαντάλεπτο ήταν στο 40-59.

Στην τελική ευθεία με το ροζ φύλλο να έχει κριθεί είδαμε μια μονομαχία δύο μεγάλων σκόρερ. Ο Μπανταβάνης έδωσε one man show με 20(!!) πόντους, ενώ για τους Brotherhoops ο Πρας με 12 σφράγισε τόσο τη νίκη όσο και τη διαφορά (είχαν ηττηθεί με 55-49) με το τελικό 68-80 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Δημήτρης Πρας με 31 πόντους, 19 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Καλύτερος από τους ηττημένους και πρώτος σκόρερ ήταν ο Σταύρος Μπανταβάνης με 36 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Τζεβελέκος με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά εξαρχής και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.