Οι Power Strangers νίκησαν 72-68 τους Indians, για τη 16η αγωνιστική του Group 2 στην Division 3. 

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή ανατροπή, επιστρέφοντας από το -15 για να φτάσουν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ανέβηκαν στο 15-1 κι έκαναν άλλο ένα καθοριστικό βήμα προς την κατάληψη της πρώτης θέσης, καθώς είναι τρεις νίκες πάνω από τους δεύτερους Bricklayers. Από την άλλη, οι «Ινδιάνοι» είδαν το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί τους να λαμβάνει τέλος, καθώς ηττήθηκαν μετά από εννιά διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο έπεσαν στο 11-5 κι έχασαν έδαφος στη μάχη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. 

Οι Indians ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα και προηγήθηκαν με 12-0 (4'), κρατώντας τους αντιπάλους τους δίχως πόντο για 4’30’’. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 0/10 κι έβαλαν το πρώτο τους σουτ εντός παιδειάς, 3’18’’ πριν το τέλος της εναρκτήριας περιόδου. Οι «γκρι» προηγήθηκαν 26-11 στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου κι έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα, ωστόσο οι Power Strangers μόνο τυχαία δεν είναι πρωτοπόροι κι αυτό το απέδειξαν στη συνέχεια. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό μέσα από την άμυνα τους και με αποτελεσματικότητα από την περιφέρεια άρχισαν να «ροκανίζουν» τη διαφορά, την οποία έφτασαν στην ελάχιστη τιμή της (36-37), μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Με το επιμέρους σκορ να φτάνει στο 18-5, βρέθηκαν από το -8 (26-34 στο 16’) στο +5 (44-39 στο 22’). 

Ο αγώνας έγινε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να δίνουν τρομερή μάχη μέχρι τέλους! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Indians πέρασαν και πάλι μπροστά (με 49-48 στο 27’), αλλά οι Power Strangers, βρίσκοντας λύσεις από διάφορους παίκτες ανέτρεψαν και πάλι την κατάσταση για να πάνε τη διαφορά στο +9 (64-55 στο 33’). 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδειξαν να «καθαρίζουν» το ματς όταν προηγήθηκαν 70-61 στο 38’, αλλά οι «Ινδιάνοι» απάντησαν με σερί 7-0, για να πλησιάσουν στο… καλάθι (68-70). Τελικά, την τελευταία… λέξη την «είπε» ο Τσαουσλάρης, ο οποίος με δύσκολο λέι απ έκανε το 72-68 υπέρ της ομάδας του, 13.2’’ πριν το τέλος. Στα υπολειπόμενα δευτερόλεπτα, η άμυνα έκανε τη δουλειά της και δεν δέχθηκε πόντο.  

Player of the Game: Ο Σταύρος Πανοσκάλτσης έκανε «αθόρυβη», αλλά εξαιρετική δουλειά. Έδωσε μάχες κοντά στο καλάθι, πήρε ριμπάουντ και προσέφερε πολύτιμους πόντους με τις λιγότερες δυνατές προσπάθειες. Μέτρησε 10 πόντους (2/3 σουτ, 5/6 βολές), 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο.  

Παίκτης «κλειδί» ο Νίκος Τσαουσλάρης. Ο πρώτος σκόρερ των Power Strangers έβαλε και πάλι τους περισσότερους, ενώ δήλωσε «παρών» στα κρίσιμα. Ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη με το καλάθι, 13.2 δευτερόλεπτά πριν το τέλος. Συνολικά είχε 22 πόντους (8/17 σουτ), 4 ριμπάουντ και μια τάπα. 

Που κρίθηκε: Στο γεγονός ότι οι Power Strangers κατάφεραν να «εξαφανίσουν» τη διαφορά των Indians πριν το ημίχρονο. Μετά την ανάπαυλα μέτρησαν οι περισσότερες λύσεις που είχαν, η άμυνα που έπαιξαν, όπως φυσικά και τα «μεγάλα» καλάθια έβαλαν. Πράγματα που έλειπαν από τους «Ινδιάνους» στα κρίσιμα σημεία.