Παίζοντας εντυπωσιακά στο δεύτερο ημίχρονο (32-16), οι ΜΓΚ επικράτησαν των Munchies Reloaded με 60-42 και συνεχίζουν να ανεβαίνουν στην βαθμολογία. 

Παρόλο που οι ΜΓΚ μπήκαν στο παρκέ με το πόδι πατημένο στο γκάζι και με τον Μαρκόπουλο να κάνει όργια για το 12-5, οι Munchies με πλουραλισμό και συγκέντρωση αντέδρασαν και έτρεξαν ένα επιμέρους 9-1 σερί για το 14-13 του δεκαλέπτου. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι παρέμεινε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ. ΜΓΚ και Munchies δεν μπορούσαν να ξεφύγουν με τους τυπικά γηπεδούχους ΜΓΚ να έχουν το προβάδισμα, 28-26, με τον Μαρκόπουλο να έχει 10 πόντους. Για τους «μπλε», 10 είχε ο Καρανίκας. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο έγιναν τα πάνω κάτω στο ματς. Οι ΜΓΚ ήταν εντυπωσιακοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Οι τυπικά γηπεδούχοι με πολυφωνία και ωραίο μπάσκετ, έτρεξαν ένα επιμέρους 21-8 και μετέτρεψαν το 28-26, σε 49-34 με το τέλος της περιόδου, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. 

Στην τελευταία περίοδο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε καθόλου. Οι ΜΓΚ διαχειρίστηκαν άψογα την διψήφια διαφορά που είχαν και τελικά έφτασαν σε μία σημαντική νίκη με 60-42. Σαφέστατα, οι Munchies Reloaded πλήρωσαν τις πολλές απουσίες που είχαν. 

Koρυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιάγκος Μαρκόπουλος με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Λεντζάκης με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Βασίλης Λάιος είχε 16 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Που κρίθηκε: Στο επιβλητικό δεύτερο ημίχρονο των ΜΓΚ.