Το βράδυ της Πέμπτης οι The Unfamous αντιμετώπισαν τους Terror East με τους πρώτους να παίρνουν μια πολλή σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που τους κρατάει στην πρώτη θέση του πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καυτοί την πρώτη περίοδο με τον Πρίφτη να πετυχαίνει 7 πόντους μαζεύοντας και 4 ριμπάουντ και τον Ραλλάκη να σκοράρει (6). Για τους Terror East ο Μπόζας ευστόχησε σε ένα τρίποντο και οι Φούρλας και Τσόλιας από (2) με το σκορ περιόδου να διαμορφώνεται σε 7-22.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο για τους «τρομοκράτες» ο Φούρλας σκόραρε ακόμη 6 πόντους και ο Τάτσης (4). Για τους φιλοξενούμενους, ο Αγγελής πέτυχε (6) πόντους με δυο τρίποντες βόμβες και ο Πετρόπουλος σκόραρε (4) με τους Unfamous να έχουν προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο 20 πόντων με το σκορ 21-41.

Το δεύτερο ημίχρονο οι Unfamous συνέχισαν στο ίδιο τέμπο με πολλούς αιφνιδιασμούς με πρωταγωνιστές τους Πρίφτη (6), Γκούμα (5) και Κριτσαντώνη με (3) με ένα εύστοχο τρίποντο ο καθένας. Για τους γηπεδούχους ο Τάτσης πέτυχε (5) με ένα τρίποντο και ο Μπόζας (4) αλλά δεν ήταν αρκετοί και οι διαφορά ανέβηκε στους 31 πόντους στο τριαντάλεπτο 32-63.

Η τέταρτη περίοδος είχε χαμηλό τέμπο, ο Πανουργιάς σκόραρε (4) και οι Νίτσικας, Κουλούκης, Ντεντόπουλος και Τσόλιας από (2) για τους Terror East. Για τους φιλοξενούμενους ο Πρίφτης (7) και ο Αγγελής (3) με ένα εύστοχο τρίποντο έκαστος με το τελικό σκορ να δείχνει στον πίνακα 44-76.

MVP: Ο Γιάννης Πρίφτης ο οποίος σκόραρε 25 πόντους μάζεψε 12 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο με 30 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος πέτυχε 4 πόντους και 10 ριμπάουντ με 3 ασίστ και 11 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Χρήστος Ραλλάκης με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 5 κλεψίματα και 17 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στην καλή άμυνα, στους αιφνιδιασμούς αλλά και στην ευστοχία των νικητών από τα 6,75 σε όλο το παιχνίδι.