Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου Division (group 1), οι The Unfamous αναμετρήθηκαν με τους Pink Panthers Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τους γηπεδούχους να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους. 61-43 ήταν το τελικό σκορ με τους Unfamous να παίρνουν μια εύκολη νίκη, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι «πάνθηρες» ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο +1. 15-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τους The Unfamous να μειώνουν στο τέλος το σκορ. Για τους γηπεδούχους Αγγελής και Πρίφτης πέτυχαν από 6 πόντους έκαστος. 5 πόντους έβαλε ο Αγορής και 4 ο Κοντός για τους Panthers.

Οι The Unfamous πάτησαν το πόδι στο γκάζι στην 2η περίοδο. Με πολλά τρίποντα και απίστευτη μεταφορά της μπάλας, έφτασαν στο +12. 20-9 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Panthers να μην μπορούν να ακολουθήσουν στις ταχύτητες των γηπεδούχων. Για τους ηνίοχους 8 πόντους έβαλε ο Πρίφτης, ενώ 4 είχε ο Κριτσαντώνης. Σε 2 καλάθια ευστόχησε ο Βεναρδός και σε 1 τρίποντο ο Αγορής για τους φιλοξενούμενους.

Η διαφορά αυξήθηκε κατά 1 πόντο στην 3η περίοδο. Οι The Unfamous άφησαν το πόδι από το γκάζι και διατήρησαν την διαφορά. Οι Pink Panthers προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν. Για τους γηπεδούχους 3 σερί τρίποντα έβαλε ο Αγγελής. 4 πόντους πέτυχε ο Μπαρπαρόσος για τους «πάνθηρες»!

Με την διαφορά στους 12 πόντους, οι The Unfamous είχαν τον 1ο λόγο στο 4ο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι πάτησαν ξανά το πόδι στο γκάζι και έφτασαν με σχετική ευκολία στο +18. 61-43 ήταν το τελικό σκορ με τους Panthers να κάνουν μια φιλότιμη προσπάθεια, δίχως όμως να τα καταφέρουν. Για τους νικητές ξεχώρισε με 4 πόντους Πετρόπουλος, ενώ Κριτσαντώνης και Πρίφτης πέτυχαν από 1 τρίποντο έκαστος. Για τους ηττημένους στους 4 πόντους σταμάτησε ο Ντζόγιας.

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Πρίφτης με 19 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 36 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Αγορής με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 25 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο τρομακτικός και πολύπλευρος γίγαντας Πετρόπουλος με 4 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 36 λεπτά αγώνα!