Το βράδυ της Δευτέρας οι Κόνδορες BC αντιμετώπισαν τους FBC με τους πρώτους να παίρνουν την έβδομη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε νωθρά και για τους φιλοξενούμενους. Για τους γηπεδούχους ο Χρονόπουλος Α. πέτυχε (4) πόντους και (3) ο Δημόπουλος με ένα εύστοχο τρίποντο, για τους FBC ο Παρτσινέβελος και ο Λαυκίδης πέτυχαν από 2 πόντους με το σκορ της πρώτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 13-4.

Στη δεύτερη περίοδο για τους Κόνδορες ο Χρονόπουλος Σ. και ο Κατζιλιεράκης σκόραραν από 4 πόντους. Οι FBC από την άλλη πραγματοποίησαν σερί 0-11 και ισοφάρισαν το παιχνίδι με lay-up του Παρτσινέβελου στην λήξη του ημιχρόνου, ο Δημητράκης πέτυχε (7) πόντους με ένα τρίποντο και ο Αλεξιάδης (4) με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να διαμορφώνεται σε 23-23.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ με δικό τους σερί στο 26΄10-0, με πρωταγωνιστές τους Χρονόπουλο Σ. (8) και Οικονομούλα (5) με ένα τρίποντο. Για τους FBC οι Τριαντάφυλλος και Παπαμιχαλόπουλος σκόραραν από (4) πόντους με την διαφορά στο τριαντάλεπτο να βρίσκεται στους 8 πόντους 44-36.

Στη τέταρτη περίοδο  και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλές άμυνες όπου τους κούρασε επιθετικά. Οι FBC με τους Καγκλή, Λαυκίδη και Δημητράκη να σκοράρουν από (2) αλλά να μην φθάνουν για την ομάδα τους. Οι Κόνδορες BC με τους Κατζιλιεράκη (4) και Αναστασιάδη από (2) κλείδωσαν το παιχνίδι με το τελικό σκορ έδειχνε στον πίνακα 52-42.

MVP: Ο Νικήτας Κατζιλιεράκης ο οποίος σκόραρε 10 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ (4 αμυντικά-3 επιθετικά) και έκανε 3 κλεψίματα με 15 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Χρόνης Λαυκίδης, ο οποίος πέτυχε 5 πόντους και 8 ριμπάουντ με 11 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Άγγελος Χρονόπουλος με 9 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και 13 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στο καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά και στις καλές άμυνες που κλείδωσαν τους αντιπάλους τους επιθετικά.