Για τη 17η στροφή του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι Munchies Reloaded υποδέχτηκαν την Παρασκευή στο Ολυμπιακό Στάδιο τους Terror East και με έναν καταπληκτικό Γιώργο Κεραμίδα πήραν τη νίκη υπερσκελίζοντας τη διαφορά που είχαν χάσει στον πρώτο γύρο !

Το καλό βράδυ φάνηκε με το καλησπέρα για τους γηπεδούχους. Με την τριπλέτα Γ. Κεραμίδα (10), Στεργιόπουλου (7) και Λεντζάκη (5) πήραν τα ηνία της αναμέτρησης απέναντι στους Καλοπήτα και Τάτση (από 4π) δημιουργώντας διψήφια απόσταση (22-10) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η καλή απόδοση των Munchies συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο. Με τον Αδαμόπουλο (6π) να παίρνει τη μπαγκέτα και με άμυνα από τσάλι που άφησε μόλις 6 πόντους εκτόξευσαν τη διαφορά φτάνοντας ως το +20 (36-16) στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα χάρη στους εξαιρετικούς  Γ.Κεραμίδα (12) και Στεργιόπουλο (6) η διαφορά απογειώθηκε στο +30, με τους αντιπάλους τους να αντιδρούν με τους Τάτση και Ντεντόπουλο (από 5 πόντους έκαστος) μειώνοντας σε 54-30 στο τριαντάλεπτο.

Οι "Τρομοκράτες" επαιξαν ζώνη και με επιμέρους 11-2 με τους Ντεντόπουλο (4), Τάτση και Καλοπήτα (από 3) κατάφεραν να ανησηχήσουν τους Munchies. όμως ο ..καλός άγγελος Γ. Κεραμίδας δήλωσε ξανά παρών και με επτά ακόμα πόντους έδιωξε κάθε ..υπόνοια ανατροπής, με το τελικό 65-43 να είναι απόλυτα δίκαιο !

ΜVP ποιός άλλος από τον Γιώργο Κεραμίδα ? Είχε 31 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασσιτ, 4 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 5 λάθη. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Κώστας Ντεντόπουλος με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Δήμος Στεργιόπουλος με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 6 κλεψίματα και 7 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν εξαρχής μεγάλη διαφορά και παρά την αντίδραση των αντιπάλων τους στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν δυσκολεύτηκαν.