Το βράδυ της Τρίτης είδαμε μια ματσάρα στο All Star Arena 2 του ΟΑΚΑ, με το Πόρτο να φιλοξενεί τους Havalencia, και τους πρώτους να παίρνουν την ενδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε πολύ καλά και για τις δυο ομάδες. Για τους γηπεδούχους ο Ζαφειράκης πέτυχε (8) πόντους και (3) οι Σαρακηνός και Χαλκίδης με ένα εύστοχο τρίποντο, για τους Havalencia ο Αβράμπος σκόραρε (6) και (5) είχε ο Τσιβελεκίδης δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα τους με 3 πόντους με το σκορ της πρώτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 16-19.

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε τρομερό επιθετικό κρεσέντο και από τις δυο ομάδες. Για τους Havalencia ο Αβράμπος πέτυχε (8) πόντους με δυο τρίποντα, ο Τσιβελεκίδης πρόσθεσε ακόμη 7 πόντους στο παλμαρέ τους και ο Βιγικάκης σκόραρε (5) κρατώντας το προβάδισμα των 3ων πόντων στο ημίχρονο. Το Πόρτο κρατήθηκε κοντά στο σκορ με τους 8 πόντους του Ζαφειράκη, τους 6 από τον Σαρακηνό και με τον Βουλουμάνο να πετυχαίνει (4), με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να διαμορφώνεται σε 41-44.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο αλλά οι Havalencia είχαν άλλα σχέδια. Ο εξωπραγματικός Βιγικάκης σκόραρε 20 πόντους και κράτησε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με δυο διαφορετικά προσωπικά του σερί 0-8 στο 25΄και 0-9 στο 28΄. Για το Πόρτο οι Γκόρος με 12 και 3 τρίποντα και ο Ζαφειράκης με 11 πόντους με την διαφορά στο τριαντάλεπτο να βρίσκεται στους 6 πόντους 68-74.

Στη τέταρτη περίοδο και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλές άμυνες, αλλά οι γηπεδούχοι αποδείχθηκε ότι είχαν περισσότερες δυνάμεις. Το Πόρτο με τους, Ζαφειράκη (13) και Γκόρο (12) να κρατάνε επιθετικά την ομάδα τους και με το σερί 9-0 στα πρώτα δυο λεπτά της 4ης περιόδου να περνάνε μπροστά στο σκορ μετα το 16΄. Οι Havalencia με τους Τσιβελεκίδη να σκοράρει 7 πόντους και οι Κορρές και Βιγικάκης με (2) δεν ήταν αρκετοί για να πάρουν την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα με το τελικό σκορ έδειχνε στον πίνακα 94-85.

MVP: Ο Κώστας Ζαφειράκης ο οποίος σκόραρε 39 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ (5 αμυντικά-1 επιθετικό), μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα με 36 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Νίκος Βιγικάκης, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους και 8 ριμπάουντ με 28 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Δημήτρης Γκόρος με 26 πόντους, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 27 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στη τέταρτη περίοδο, στην ευστοχία και στην ηρεμία που είχαν οι νικητές.