Mambas  έτοιμοι για τα playoff!!

 Οι Mambas συνέχισαν με νίκη εναντίων των Terror East και η δεύτερη θέση είναι ακόμα πιο κοντά! Σε ένα παιχνίδι πολύ σκληρό και με τις ομάδες να μην πιάνουν ψηλά επιθετικά στάνταρ. Η πρώτη περίοδος έληξε στην ισοπαλία με το σκορ να είναι χαμηλά επίπεδα και το 6-6.

 Η δεύτερη περίοδος βρήκε πρωταγωνιστή για τους Mambas τον Αντωνίου και με 8 πόντους μαζί με την άμυνα, δέχτηκαν μόλις 2 πόντους, κατάφεραν να πάνε μπροστά στο ημίχρονο με 18-8.

 Ενώ τα δεδομένα έδειχναν εύκολη επικράτηση των Mambas ήρθε το τρίτο δεκάλεπτο να μας τα ανατρέψει όλα. Με τους τρομοκράτες να κάνουν την αντεπίθεσή τους με τον Τάτση και το Στόκα να βγαίνουν μπροστά μειώνοντας την διαφορά από τους 10 στους 4 πόντους και το 22-18.

 Ξεκινώντας το τελευταίο δεκάλεπτο περιμέναμε ντέρμπι αλλά και πάλι οι ομάδες και δε οι Mambas είχαν αντίθετη γνώμη. Μπήκαν στο παρκέ έβαλαν 4 σερί τρίποντα με Αντωνίου, Παπαλέξη, Ξαγοράρη, Χατζηγιάννη και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω. Για να φτάσουμε τελικά στο 39-27 και την 12η νίκη της ομάδας.

 MVP: Ο Αντωνίου με 16π., 9(7-2)ρ. 1ασιστ, 2 κλεψίματα 1 τάπα και 19eff. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τάτσης με 12 πόντους αλλά ήταν πολύ μόνος στο σκοράρισμα της ομάδας του.

Παίκτης-Κλειδί: Ο Κοντογιάννης που κατάφερε να μαζέψει 9 ριμπάουντ για την ομάδα του και να κυριαρχήσουν μαζί με τον Αντωνίου μέσα στις ρακέτες.

Που κρίθηκε το ματς: Στα τρίποντα που έβαλαν στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Mambas.