Εύκολη επικράτηση για την PRIMERO DE MAYO απέναντι στους GIPSY BLINDERS με 79-48.

Οι Έξαρχος και Χονδρομάρας άνοιξαν το σκορ για να μειώσει ο Ζέρβας από κοντά. Ο Έξαρχος και πάλι και ο Γκουγκούσης απάντησαν ενώ ο Θεοδωρόπουλος έκανε το 8-5.Με σερί των Χονδρομάρα, Έξαρχου και Παρτάλη όμως η διαφορά έφτασε στους 9 πόντους.

Με σερί ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι το 2ο δεκάλεπτο. Ο Παρτάλης με 4 πόντους και  οι Παπαβασιλείου Ασημάκης έκαναν το 24-7. Ο Θεοδωρόπουλος με 4 πόντους μείωσε αλλά με σουτ του Παπαβασιλείου και έμμεσο τρίποντο του Γκουγκούση η διαφορά έφτασε στους 18. Ο Θεοδωρόπουλος σκόραρε άλλους 4 πόντους αλλά με φοβερό 2ο μισό οι γηπεδούχοι με τους Χονδρομάρα και Έξαρχο έκαναν το 40-17 του ημιχρόνου.

Ο Ζέρβας μείωσε αλλά ο 'Εξαρχος που ήταν εκπληκτικός σκοραρε άλλους 5 πόντους για το 47-19. Ο Παρτάλης από κοντά σκόραρε για να απαντήσει ο Μπερζελέας με τρίποντο. Ο Θεοδωρόπουλος έριξε κι άλλο τη διαφορά αλλά με τους Πάνου και Γκουγκούση έγινε το 61-30.

Ο Έξαρχος με άλλους 4 πόντους του έφτασε τη διαφορά στους 35 κάνοντας την κατάσταση μη αναστρέψιμη. Ο Μπερζελέας με τρίποντο και ο Θεοδωρόπουλος μείωσαν σε 65-39. Ο Έξαρχος όμως ήταν ασταμάτητος και σκόραρε άλλους 6 πόντους. Ο Μπερζελέας σκόραρε άλλο ένα τρίποντο αλλά με καλάθια των Χονδρομάρα και Παπαβασιλείου έγινε το +33. Το τρίποντο του Καραλή έκανε το 75-45 ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Ασημάκης και Μπερζελέας.

MVP της αναμέτρησης ο Έξαρχος με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ο Θεοδωρόπουλος είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Ανώτερη και πιο εύστοχη η PRIMERO DE MAYO.