Σε άνετη επικράτηση κατέληξε το ματς για τους INDIANS απέναντι στη ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ με 52-78.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με καλάθια των Δαλαμάγκα και Κούρτη. Ο Σωτηρέλλης μείωσε ενώ ο Στρατήδης απάντησε αμέσως. Με τους Λαζαρίδη και Σωτηρέλλη όμως ήρθε η ισοφάριση. Με τον Στρατήγη να σκοράρει 6 πόντους οι γηπεδούχοι πέρασαν ξανά μπροστά αλλά με σερί των Γάκου, Χαλιλόπουλου και Κουρκουρή έγινε το 12-14.

Οι Χαλιλόπουλος και Κουρκουρής έπραξαν το ίδιο και στο 2ο δεκάλεπτο ενώ ο Βουρλίτης έκανε το +6. Οι Σκούφης και Κούρτης μείωσαν για να απαντήσουν οι Σωτηρέλλης και Κουρκουρής. Ο Δαλαμάγκας με έμμεσο τρίποντο και ο Τσεκλένης με τρίποντο έκαναν το 21-24. Και πάλι όμως με τους Βουρλίτη και Λαζαρίδη πέρασαν μπροστά με 9 οι INDIANS για να μειώσει ο Κούρτης στο τέλος.

Με τους Δαλαμάγκα και Στρατήγη οι γηπεδούχοι πλησίασαν ξανά αλλά ο Βουρλίτης με 4 πόντους του και ο Χαλιλόπουλος κατάφεραν να κρατήσουν απόσταση ασφαλείας. Ο Στούπας σκόραρε με ατομική ενέργεια για να έρθει ο Λαζαρίδης με τον Σωτηρέλλη για το 29-40. Η διαφορά διατηρήθηκε στα επόμενα λεπτά αλλά ένα τρίποντο του Κουρκουρή έκανε το +13. Ο Σκούφης με φανταστικό καλάθι και ο Κούρτης μείωσαν ξανά αλλά ο Βουρλίτηςμε φανταστικό 3ο δεκάλεπτο σκόραρε άλλους 6 πόντους για το 38-53.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι INDIANS μπήκαν και καθάρισαν το ματς. Αρχικά με τους Αρβανίτη και Κουρκουρή. Ο Δαλαμάγκας μείωσε αλλά στη συνέχεια με ρεσιτάλ στην επίθεση έκαναν το 40-71. Τρια τρίποντα, 2 από τον Λαζαρίδη και 1 από τον Γάκο και καλάθια των Αρβανίτη και Βουρλίτη διαμόρφωσαν το σκορ. Οι Αμάφης και Στούπας μείωσαν αλλά οι Σωτηρέλλης και Γάκος σκόραραν εκ νέου. Οι Γιαννόπουλος και Δαλαμάγκας διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

MVP της αναμέτρησης ο Λαζαρίδης με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

για τη ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΙΑ ο Δαλαμάγκας είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι INDIANS στο 2ο ημίχρονο μπήκαν με το τομαχοκ στα δόντια και καθάρισαν το ματς.