Για τη 18η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι The Unfamous φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ τη Havalencia και πατώντας το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μια μεγάλη νίκη παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Οι ομάδες συμβάδισαν στην εκκίνηση του παιχνιδιού. Οι μεν γηπεδούχοι είχαν σκορ από τους Αγγελή (8), Γκούμα (5) και Πρίφτη (4), ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στο μακρινό σουτ, με τους Βιγικάκη (11), Αβράμπο (5) και Τσιβελεκίδη (3) για το 19-19 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η ισορροπία κράτησε ως το 31-31. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν μόνο με τους Βιγικάκη και Αβράμπο (από έξι πόντους) , όμως ένα 13-0 των “Άσημων” με τους Πρίφτη (10) και Αργυριάδη (9) τους έδωσε διψήφια απόσταση (44-31) στο ημίχρονο.

Με νέο 8-0 μετά τη διακοπή οι Unfamous χάρη στα τρίποντα του Αγγελή (8) και με τους Αργυριάδη και Πρίφτη (από 4π) πήραν διαφορά ασφαλείας καθώς από την αντίπερα όχθη απείλησαν μόνον οι Βιγικάκης (8) και Μπιζας (4). Το σκορ στο τριαντάλεπτο ήταν στο 64-43.

Στην τελική ευθεία α αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Αγγελής με τρία τρίποντα και 9 πόντους συνετέλεσε σε ένα 14-0 με την κουρασμένη Havalencia να μην μπορεί να ακολουθήσει. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους Unfamous θριαμβευτές με 78-50 !

MVP αναδείχθηκε ο Χάρης Αργυριάδης. Είχε 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη ! Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Νίκος Βιγικάκης μετρώντας 28 πόντους, 13 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Άλκης Αγγελής με 24 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.