Για τη 19η στάση του πρώτου γκρουπ της Division 3 η Havalencia υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ τους Munchies Reloaded με τους δεύτερος να  τα καταφέρνουν εξίσου καλά με τον πρώτο γύρο κατακτώντας μια πολύτιμη νίκη !

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη στα τρίποντα του Βιγικάκη (8) και τις ενέργειες από τους Κανελλόπουλο και αβράμπο (από 3π). Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν με τον δραστήριο Αδαμόπουλο (7), για το 18-14 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι με επιμέρους 2-10 όχι μόνο προσπέρασαν αλλά πήγαν στο +9 με το ντούετο Λεντζάκη (7) και Κεραμίδα (6) να κάνει τη δουλειά, όμως Μπίζας (4) και τα τρίποντα των Αβράμπου και Κορρέ κράτησαν τη Havalencia κοντά στο σκορ (30-34) στη μέση της διαδρομής.

Ακριβώς αντίθετη εικόνα είχαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι "Ισπανοί" με επιμέρους 13-3 πέρασαν μπροστά με την τριπλέτα των Τσιβελεκίδη (6), Βιγικάκη (5) & Αβράμπου (4) σε πλήρη δράση. Ωστόσο τα μακρινά σουτ από τους Καββαδία (6) και Καρανίκα (3) κράτησαν σε κοντινή απόσταση τους Munchies (47-44) στο φινάλε του.

Μια ακόμα ανατροπή των δεδομένων είχαμε στην τελική ευθεία. Οι Munchies...ξαναγέμισαν και με επιμέρους 3-12 με τους Καρανίκα, Κεραμίδα (από 6) και τον Αδαμόπουλο (4) όχι μόνο πήραν τα ηνία της αναμέτρησης αλλά έφτασαν και σε διψήφια διαφορά ! Η κούραση της Havalencia επέτρεψε μόνο στους Βιγικάκη (5) και Τσιβελεκίδη (3) να σκοράρουν κάτι που δεν ήταν αρκετό για να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της νίκης, με τους Munchies να επικρατούν δίκαια με το τελικό 55-62.

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Κεραμίδας με double double και 14 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 3 μπλοκ και 4 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Βιγικάκης επίσης με double figures και 22 πόντους, 13 ριμπάουντ,  2 κλεψίματα και 2 λάθη..

Παίκτης Κλειδί: Ο Θανάσης Καρανίκας, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι στους 14 πόντους, είχε 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο μεγαλύτερο ρόστερ και το καλό τελικό διάστημα των νικητών