Οι Κόνδορες νίκησαν 51-33 τους Primero De Mayo, για τη 19η αγωνιστική του Group 2 της Division 3. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι πανηγύρισαν της τρίτη διαδοχική νίκη τους και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ανέβηκαν στο 50% (9-9) κι έκαναν άλλο ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στα playoffs. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν το νικηφόρο σερί τους να σταματάει στα δύο ματς και πλέον έχουν ρεκόρ 3-16. 

Ο αγώνας ήταν άκρως ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι Primero De Mayo έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν με 19-16, λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς οι Κόνδορες μπήκαν με τρομερή ενέργεια και άσκησαν μεγάλη πίεση πάνω στην μπάλα. Αυτό τους επέτρεψε να βρουν κι έναν σχετικό ρυθμό στην επίθεση και με καλάθι του Αναστασιάδη προηγήθηκαν με 31-23 (27’). 

Με το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου, οι τυπικά γηπεδούχοι ξέφυγαν με 38-26, εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των Primero De Mayo, οι οποίοι δεν είχαν εναλλακτικές λύσεις στη θέση του πλέι μέικερ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να παλεύουν, αλλά δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τους Κόνδορες, οι οποίοι τελικά επικράτησαν με τη μέγιστη διαφορά που πήραν στο ματς.

Player of the Game: Ο Χρήστος Οικονομούλας καθοδήγησε τους Κόνδορες, σε ένα ματς που δεν ήταν στα… καλύτερα τους. Έκανε σχεδόν τα πάντα στο παρκέ, μετρώντας 10 πόντους, 7 ασίστ 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος σε 32 λεπτά. 

Παίκτης «κλειδί» ο Γιώργος Αναστασιάδης, ο οποίος σε ένα γενικά μέτριο βράδυ για την ομάδα του, εμφανίστηκε αρκετά σταθερός για τα δεδομένα του ματς. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της με 12 πόντους (5/12 σουτ), ενώ είχε 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.  

Που κρίθηκε: Στην ενέργεια που έβγαλαν στην άμυνα οι Κόνδορες στο δεύτερο ημίχρονο. Με αυτό τον τρόπο βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και παράλληλα κούρασαν τους Primero De Mayo, οι οποίοι ξέμειναν από λύσεις.