Ένα εύκολο απόγευμα είχαν οι BROTHERHOOPS απέναντι στους GIPSY BLINDERS επικρατώντας με 69-93!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν αλλά ο Βουγάς με τρίποντο απάντησε. 4-3 από τον Πασχαλάκη με βολές αλλά ο Κοτσάκης απάντησε αμέσως. Με ένα επιμέρους σερί 8-0 οι γηπεδούχοι με τους Πολίτη, Πασχαλάκη και Μπερτζελέα έκαναν το 12-5. Ο Κοτσάκης και πάλι απάντησε ενώ ο ίδιος παίχτης σκόραρε για 3. Οι Πολίτης και Πασχαλάκης έδωσαν και πάλι προβάδισμα στην ομάδα τους με 5 αλλά με καταπληκτικό finish οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα φοβερό 17-0 σερί. Σκόρερς οι Κοτσάκης με 8 πόντους, Πράς με 5 και από 2 οι Αβράμης και Βιτανόπουλος για το 16-28 της περιόδου.

Με τους Πασχαλάκη και Πολίτη ξανά μείωσαν οι γηπεδούχοι αλλά ο Πράς με τρίποντο απάντησε. Οι Πρας και Ζαχαρόπουλος με τρίποντο μάλιστα ανέβασαν τη διαφορά στους 14. Ο Πασχαλάκης με έμμεσο τρίποντο μείωσε αλλά νέο σερί των BROTHERHOOPS με τον Βιτανόπουλο να κάνει φοβερό 5 λεπτο και να σκοράρει 7 πόντους έφεραν το ματς στο 25-47. Μάλιστα Ο Βουγάς με τρίποντο και ο Τζεβελέκος με σουτ έκαναν το 27-52. 

Με τους Καραλή και Ζέρβα οι γηπεδούχοι μείωσαν στην αρχή του 2ου ημιχρόνου αλλά ο Κοτσάκης με ρεσιτάλ στην επίθεση έκανε το 31-61. Ο Μπερζελέας με σουτ και ο Πολίτης με 2/2 βολές μείωσαν αλλά και πάλι ο Πράς αυτή τη φορά αύξησε εκ νέου τη διαφορά. Το τρίποντο του Καραλή βρήκε απάντηση και πάλι από τον Κοτσάκη. Οι Παλούμπης και Πασχαλάκης μείωσαν αλλά ο Γιαζιτζής έκανε το 44-72 της 3ης περιόδου.

Η πλάστιγγα από ώρα είχε γύρει προς τους φιλοξενούμενους αλλά οι Πασχαλάκης και Πολίτης πάλεψαν για να μειώσουν σε 48-72 ενώ ο Πιπίλης έκανε το 50-72. Ο Πράς σκόραρε αλλά με καλάθια των Ζέρβα και Πασχαλάκη έγινε το 56-80. Ο Βουγάς σκόραρε ρίποντο για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ο Πιπιλής. Οι Ζαχαρόπουλος και Βουγάς αύξησαν κι άλλο τη διαφορά για να μειώσει ο Πασχαλάκης. Τζεβελέκος και Ζαχαρόπουλος έκαναν το 64-93 για να μειώσουν οι Πιπιλής, Πετρόπουλος και Καραλής στο τελικό 69-93.

MVP της αναμέτρησης ο Κωτσάκης με 25 πόντους και 6 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Πασχαλάκης είχε 26 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στον πλουραλισμό στην επίθεση καθώς οι BROTHERHOOPS είχαν 4 παίχτες με πάνω από 12 πόντους!