Παρά τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε η ομάδα του Οικονομίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο, τελικά κατάφερε να κερδίσει τους Munchies Reloaded με 54-51 στην πρεμιέρα των δύο στην Division 3.

Με καλό ρυθμό μπήκε στο παιχνίδι η Πόρτο, η οποία ήταν αρκετά εύστοχη από την περίμετρο και με τον Ζαφειράκη να σημειώνει 8 πόντους και τον Τοπούζογλου 3, προηγήθηκε με 8 πόντους διαφορά, 15-7. Για τους Munchies Reloaded, 3 έβαλε ο Καρανίκας. 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η Πόρτο έβγαζε άμυνες και είχε καλό ρυθμό στην επίθεση. Ο Ζαφειράκης είχε φτάσει στους 13, ο Ψαλιδόπουλος στους 5 και οι τυπικά γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 15, 28-13. Οι φιλοξενούμενοι, αντιμετώπιζαν μεγάλα προβλήματα, κυρίως στην επίθεση. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Munchies Reloaded άρχισαν να μπαίνουν στο ματς. Έβαλαν αρκετή ενέργεια στο παρκέ, πίεσαν, έκλεψαν μπάλες και βρήκαν σκορ με τους Καρανίκα και Κεραμιδά, τρέχοντας ένα επιμέρους 23-17 για το 45-36. Για την Πόρτο, 13 από τους 17 πόντους της ομάδας του έβαλε ο Ζαφειράκης. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Καρανίκα και τους Κεραμιδάδες να σκοράρουν κατά ριπάς οι γηπεδούχοι μείωσαν σε απόσταση αναπνοής με την Πόρτο να έχει αυτοκτονικές τάσεις. Παρόλα αυτά, η Πόρτο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 54-51 και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. 


MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Κώστας Ζαφειράκης με 27 πόντους (5/7 βολές, 5/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα), 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Κεραμιδάς με 10 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Βασίλης Χατζηδάκης έδωσε την μάχη του μέσα στο «ζωγραφιστό» Είχε 2 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. 

Που κρίθηκε: Στο τρομερό πρώτο ημίχρονο της Πόρτο, όπου και επικράτησε με 28-13.