Το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Κλειστό των Α.Λιοσιών οι Primero De Mayo υποδέχτηκαν τους Power Strangers στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γκρουπ της Division 3, με τους δεύτερους να επιβάλλουν από νωρίς το ρυθμό τους και να κατακτούν το ροζ φύλλο με άνεση !

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν εξαρχής τις προθέσεις τους και με την τριάδα Πανοσκαλτση, Γκόλια (από 5π) και Ζαφόλια (4π) απέκτησαν διψήφια διαφορά , παρά την προσπάθεια του Πάνου (5π) στην αντίπερα όχθη, με το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο να είναι στο 7-17.

Οι Power διατήρησαν το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο με τους Γκόλια (5), Τσαουσλάρη και Πανοσκαλτση (από 4π) διευρύνοντας την απόσταση που τους χώριζε από τους Primero, καθώς μόνο ο Πάνου (6π) ήταν απειλητικός για το καλάθι τους, με συνέπεια το double score (16-32) στο ημίχρονο.

Οι Strangers δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι ούτε στην επανάληψη. το αντίθετο μάλιστα ! Με πλειάδα πρωταγωνιστών (Πανοσκατσης 5, Αβλαμισόπουλςο , Τσαουσλάρης από 4, Τσατσας και Λαβδας από ένα τρίποντο) απογείωσαν τη διαφορά παρά την προσπάθεια των Ρέντζου (4) και Πάνου (3) στην άλλη πλευρά. σκορ τρίτης περιόδου 27-53.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ ρίχνοντας το τέμπο. Πανοσκαλτσης και Γκόλιας (με 4 και 3 πόντους αντίστοιχα) έσυραντο χορό των Power, ενώ ο Χονδρομάρας με ένα τριποντάκι έκανε αισθητή την παρουσία του, με το τελικό 35-65 να χαρακτηρίζεται δίκαιο.

MVP ήταν ο αλάνθαστος Κώστας Γκόλιας με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασιστ και 1 κλέψιμο. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο πρώτος σκόρερ και παίκτης κλειδί, Σταύρος Πανοσκαλτσης με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λαθάκι.

Για τους "Μάηδες" καλύτερος ήταν ο Δημήτρης Πάνου καταγράφοντας 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς : Στο καλό ξεκίνημα και την αγωνιστική συνέπεια των νικητών.