Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου Division (1ο group) οι Terror East υποδέχθηκαν τους Abaliers. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κοντινό με τις 2 ομάδες να μην μπορούν να εδραιώσουν κάποια διαφορά. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους τρομοκράτες να κερδίζουν με το «χαμηλό» 49-45!

Οι Abaliers βρήκαν πιο γρήγορα ρυθμό στο 1ο δεκάλεπτο. Με πολύ ενέργεια και πάθος, πέρασαν από νωρίς μπροστά στο σκορ και δημιούργησαν μια διαφορά 6 πόντων. 11-17 ήταν το τελικό σκορ με τους «τρομοκράτες» να ξεκινάνε νωχελικά! 5 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Στόκας, ενώ με 2 καλάθια ακολούθησε ο Σαπουντζής. 8 πόντους με 2 τρίποντα έβαλε για τους φιλοξενούμενους ο Σχοινάς. 4 είχε ο Χρυσοσπάθης Γ.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι στην 2η περίοδο. Με ορθό πλάνο και άμυνα γρανίτη, εκμηδένισαν την κατά τους διαφορά και πέρασαν μπροστά με μισό καλάθι. 15-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Abaliers να χαλαρώνουν και να το πληρώνουν. Κουπί για τους TE τράβηξε με 10 πόντους ο Μπόζας. 4 παίχτες είχαν από 1 καλάθι έκαστος για τους Abaliers.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες εμφανώς κουρασμένες έριξαν τον ρυθμό τους και αυτό φάνηκε στην επίθεση. 9-10 ήταν το σκορ της περιόδου αυτής, με το ματς να οδηγείται στο 4ο δεκάλεπτο στην απόλυτη ισοπαλία (35-35). 5 πόντους σερί έβαλε για τους Terror East ο Ντεντόπουλος. 8 είχε για τους φιλοξενούμενους ο τρομερός Σχοινάς.

Στην 4η περίοδο μίλησε η εμπειρία! Οι Terror East βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και αφότου πέρασαν μπροστά ξανά, δεν κοίταξαν πίσω. 14-10 ήταν το επιμέρους σκορ με το παιχνίδι να λήγει 49-45! Για τους νικητές 2 καλάθια πέτυχε ο Τάτσης και 5 πόντους ο Μπόζας. Από 3 πόντους είχαν Σχοινάς και Κλάρας για τους ηττημένους!

Ο Δ. Σαπουντζής ήταν ο mvp του αγώνα με 7 πόντους, 9 ριμπάουντ (4-5), 3 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 28 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Χρυσοσπάθης με 6 πόντους, 10 ριμπάουντ (2-8), 1 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 30 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Κ. Ντεντόπουλος με 5 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την εμπειρία και την χημεία που έχουν χτίσει οι Terror East!