Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για το Division 3 Group 1 οι The Unfamous αντιμετώπισαν το Χάος και ξεκίνησαν με το δεξί το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Αργυριάδη (6), Γκούμα (5) και από δύο πόντους οι Χρήστου και Πετρόπουλος. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Χάους δεν ξεκίνησε το ίδιο εύστοχα με τους Οικονόμου και Καθαράκη από (3) και Αλεξόπουλο και Καραπιστόλη από (2) να διαμορφώνουν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου σε 10-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι The Unfamous συνέχισαν στο ίδιο τέμπο με τους Αργυριάδη (10), Γκούμα (8), Σίνα (4) και ο Αγγελής σκόραρε (3). Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Καθαράκη (3) και από δυο πόντους οι Μπαλάσης και Λάμπος  προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά αλλά ανεπιτυχώς, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 17-41.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο σκληρές άμυνες , οι οποιες τους έδωσαν ώθηση και επιθετικά. Η ομάδα των του Χάους με τους Μπαλάση (6), Καθαράκη και Αλεξόπουλο από (4) και τρεις πόντοι από τον Χατζησωτηρίου μείωσαν το σκορ. Από την άλλη οι The Unfamous με τους Αγγελή (9)με τρια τρίποντα, Αργυριάδη (3) και από δυο οι Πετρόπουλος και Γκούμας διαμόρφωσαν σκορ τρίτης περιόδου σε 34-57.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Η ευστοχία των γηπεδούχων τους έδωσε ώθηση και αμυντικά με τους Λάμπο (5), Καθαράκη και Καραπιστόλη (4) και δυο πόντους από τον Οικονόμου. Για τους The Unfamous ο Σίνας σκόραρε 3 πόντους και ο Γκούμας σκόραρε (2), με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 51-63.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 22/49 (44,9%), τρίποντα 5/29(17,2%) και βολές 4/6 (66,7%)) μάζεψαν 44 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 15 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 13 ασίστ συνολικά και 14 κλεψίματα με 12 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Χάρης Αργυριάδης ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 9 κλεψίματα και κανένα λάθος με 22 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Χρήστος Μπαλάσης ο οποίος σημείωσε 6 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 λάθη με 12 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Φίλων Γκούμας ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος με 17στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα, η ευστοχία και τα κλεψίματα των The Unfamous τους έδωσε την νίκη.