Για την 20η στροφή του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Primero de Mayo συνάντησαν το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τους Bricklayers με τους δεύτερους να θριαμβεύουν με κατοστάρα !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με τσίτα τα γκάζια στο ματς. Με τους Γιαννίκα (10), Βέργο και Λοΐζο (από 9) να κυριαρχούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του παρκέ πήραν τα ηνία του προηγούμενοι με διψήφια διαφορά από νωρίς . Οι αντίπαλοι τους απάντησαν μόνο με τους Έξαρχο (8) και Γκουγκούση (4) με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 12-33.

Στη συνέχεια οι ομάδες έπαιξαν στο ίδιο γρήγορο τέμπο. Η "Πρωτομαγιά" είδε τον Έξαρχο (8) να συνεχίζει να απειλεί παρέα με τον Πάνου (4) ωστόσο οι Bricklayers δεν σταματιόνταν εύκολα. Με τους Κουτάλια (6), Γκούσκο (5) & Γιαννίκα (4) σε πρώτο ρόλο κράτησαν την απόσταση που είχαν φτάνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 32-53.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Μοδάκης (11) πυροβόλησε τρις από τα 6.75 με τους Λοΐζο (8) και Κουταλια (5) να σιγονταρουν διευρύνοντας την απόσταση . Στον αντίποδα ο Παπαβασιλείου πέτυχε δύο τρίποντα και οι Πάνου και Χονδρομάρας από τέσσερις πόντους. Σκορ τρίτης περιόδου 48-84.

Οι ομάδες τα έδωσαν όλα προς χάρη του θεάματος στην τελική ευθεία. Από τους γηπεδούχους σκόραραν άπαντες με προεξέχοντες τους Γκουγκούση (8), Παπαβασιλείου (5) & Έξαρχο (4) , ενώ οι Bricklayers επιδόθηκαν σε μπαράζ τριπόντων με τους Γιαννίκα, Κουταλια (από 6π), Βέργο (5) και Γκούσκο (4) και ξεπέρασαν τους εκατό πόντους ολοκληρώνοντας θριαμβευτικά την αναμέτρηση με τον τελικό 77-105 !

Μvp αναδείχθηκε με double double o Χρήστος Λοΐζος που είχε 17 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Θανάσης Παπαβασιλείου επίσης με double figures και 13 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 4 ασιστ και 4 κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Άγγελος Κουταλιάς μετρώντας 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη διαφορά μεγέθους, ταχύτητας και ποιότητας των νικητών.