Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 3ου Division (1ο group), το Χάος  αναμετρήθηκε με την Havalenica. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του 1ου ημιχρόνου. Στο 2ο μισό οι «ισπανοί» πάτησαν το πόδι στο γκάζι και κατάφεραν να επιβληθούν εν τέλει με σχετική άνεση. 54-74 ήταν το τελικό σκορ.

Ισορροπημένη ήταν η 1η περίοδος του αγώνα. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν δυνατά από νωρίς  με διάθεση παίζοντας σκληρό μπάσκετ. 13-14 ήταν το επιμέρους σκορ με την Havalencia να δημιουργεί μια διαφορά μισού καλαθιού. Για τους γηπεδούχους 4 πόντους πέτυχε ο Οικονομού. Καθαράκης και Πούλος είχαν από 3 πόντους έκαστος. Ο Αβράμπος είχε 9 για τους φιλοξενούμενους.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος με το Χάος να ισορροπεί πλήρως το ματς. Το τέμπο ήταν αργό και τα φάουλ ήταν πολλά. Το επιμέρους σκορ ήταν 17-16 και οι 2 ομάδες έδειχναν να μην μπορούν να ξεφύγουν η μια από την άλλη. Για το Χάος Καθαράκης και Λάμπος είχαν από 4 πόντους ο καθένας. Τον χαβά του με ακόμα 9 πόντους συνέχισε ο Αβράμπος για την Havalencia.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για το Χάος. Οι «ισπανοί» πάτησαν το πόδι στο γκάζι, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και ξέφυγαν μέσα σε μια περίοδο στο +17. 4-21 ήταν το επιμέρους σκορ με το Χάος να χάνει την επαφή με την μπάλα σε άμυνα και επίθεση. H Havalencia ήταν φωτιά. 8 πόντους με 2 τρίποντα έβαλε ο Βιγικάκης. 2 τρίποντα πέτυχε και ο Τσιβελεκίδης. 5 πόντους με 1 τρίποντο είχε και ο Κορρές. Καθαράκης και Μπαλάσης μοιράστηκα ισόποσα τα 2 καλάθια του Χάους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδος. Μπορεί το σκορ της περιόδου να ήταν υψηλό (20-23), αλλά το Χάος δεν είχε τρόπο να γυρίσει τούμπα το ματς. 54-74 ήταν το τελικό σκορ με την Havalencia να παίρνει με τρόπο εμφατικό, την νίκη! Για τους νικητές 4 τρίποντα έβαλε ο ακραίος για ακόμα μια φορά Βιγικάκης. 8 είχε για τους ηττημένους ο Λάμπος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Ν. Βιγικάκης με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ (10-1), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 27 λεπτά αγώνα. Για τους  ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Λάμπος με 14 πόντους, 19 ριμπάουντ (13-6), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Key player: O παίχτης-κλειδί ήταν ο Χ. Καλαμάρας με 9 πόντους, 13 ριμπάουντ (7-6), 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 28 λεπτά αγώνα.

Το ματς κρίθηκε από την ευστοχία της Havalencia στο 3ο δεκάλεπτο!