Στο άνοιγμα της αυλαίας της 21ης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της Division 3 οι New York Bricks φιλοξένησαν το βράδυ της Πέμπτης τους Munchies Reloaded και μετά από σαραντάλεπτη μάχη που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον πήραν τη νίκη , όπως και στον πρώτο γύρο, που τους διατηρεί σε τροχιά πλέι - οφ !

Στην εκκίνηση οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πάτησαν καλύτερα στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Με τον Κεραμίδα να πετυχάινει έξι πόντους και τον Καρανίκα ένα τρίποντο, χάρη στην άμυνα τους που επέτρεψε μόλις πέντε πόντους (Μηλας 3 & Α. Πλέτσας 2) προηγήθηκαν καθόλη τη διάρκεια της πρώτης περιόδου που τελείωσε με 5-12.

Τα πάνω κάτω ήρθαν με το ξεκίνημα του δέυτερου δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι με τον Α. Πλέτσα (12π) να επιμελείται ενός επιμέρους 15-3 έκαναν το comeback προσπερνώντας προσωρινά με 20-15. Ωστόσο οι Munchies ανέκαμψαν και με τα τρίποντα του Αδαμόπουλου (6π) κράτησαν το προβάδισμα με 23-24 στο ημίχρονο.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό των μεγάλων αντιθέσεων χωρίς εν τελει να αλλάξει το στάτους. Οι μεν Νεοϋορκέζοι με επιμέρους 13-2 και τον Θεοδοσίου να ..δίνει ρέστα  με 14 πόντους και δύο τρίποντα έφτασαν σε διψήφια απόσταση, όμως η αντίδραση ήταν άμεση από την αντίπερα όχθη. Με τον Αδαμόπουλο (7) και τα τρίποντα του Καββαδία οι Munchies ισοφάρισαν και στο τριαντάλεπτο το σκορ ήταν στο 42-41.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η τέταρτυη περίοδος. Οι Bricks αποπειράθηκαν να ξεφύγουν με ένα 6-0 (50-45) , όμως οι αντίπαλοι τους τους έπιασαν γρήγορα με τους Καρανίκα (5) & Αδαμόπουλο (4) σε πρώτο ρόλο ισοφαρίζοντας. Τα καλάθια των Ζαβάκου και Αναστασόπουλου (από 6 έκαστος) έκαναν το 54-50, με τον Καρανίκα να μειώνει στον πόντο με καλάθι και 1/2 βολές 50" πριν το τέλος ! Ο Αναστασόπουλος με ωραίο πσοτάρισμα έκανε το 56-53 στα 35" και αυτό έμελλε να είναι το τελικό σκορ καθώς ο Καββαδίας αστόχησε δύο φορές στα τρίποντα που επιχείρησε !

MVP αναδείχθηκε ο Πάρης Αναστασόπουλος. Τελείωσε το ματς με 8 πόντους , 15 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Πέτρος Αδαμόπουλος έχοντας 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Key player ήταν ο Θανάσης Πλέτσας. Μέτρησε 9 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος !