Pink Panthers και χαμούλης για μία θέση στην οχτάδα!!!

Ντέρμπι οχτάδας είχαμε στο ΟΑΚΑ για την D3 G1 ανάμεσα σε Pink Panthers και Havalencia με τους πρώτους να επικρατούν και να βάζουν φωτιά την τελευταία αγωνιστική για το πια ομάδα θα μείνει έξω από την 8αδα των playoff. Πλέον στο 9-12 είναι 4 ομάδες η Pink Panthers, Havalencia, New York Bricks, αλλά οι Munchies έχουν ένα μηδενισμό και το κάνει λίγο πιο δύσκολο αναμείνατε στο ακουστικό σας για τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής!!!  

Στα του αγώνα μια φοβερή τετράδα από τους Αγόρη (16π.-7ρ.), Κοντό (11π-12ρ.-2ασ), Παναγιωτακόπουλο (10π-8ρ.-1ασ) και Ντζόγια (16π.-13ρ.-3ασ) έφερε την νίκη στους Pink Panthers, αλλά το έργο την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους δεύτερους του ομίλου είναι δύσκολο, οπότε πρέπει να περιμένουν για να δουν αν θα είναι στα Playoff.

Από την άλλη πλευρά οι Havalencia δεν κατάφεραν να βρούνε αντίδοτο στα ψηλά κορμιά των Pink Panthers έχασαν τις μάχες στα καλάθια 70 έναντι 31 ριμπάουντ!!!!! Αυτό τα λέει όλα. Το ότι κατάφεραν να βρίσκονται κοντά ακόμα και στα τελευταία λεπτά το οφείλουν στον Βιγικάκη που ήταν συγκλονιστικός με 31 πόντους αλλά με πολλά σουτ τριών πόντων είχε 8/27, μαζί με τον Αβράμπο ήταν που κρατούσαν την ομάδα. Τελικός δεν ήταν αρκετό για να είναι άνετοι την τελευταία αγωνιστική, τώρα θέλουν την νίκη για να σιγουρέψουν την οχτάδα.

Το ματς ξεκίνησε με τους Pink Panthers να κυριαρχούν στο πρώτο δεκάλεπτο με 20-7 χτυπώντας μέσα στην ρακέτα με κοντό και Αγόρη. Η συνέχει όμως είχε αντίδραση από τα 6,75 για τις νυχτερίδες με τον Βιγικάκη, μειώνοντας στο 31-22 του ημιχρόνου. Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στην τρίτη περίοδο Αγόρης και Ντζόγιας μέσα από την ρακέτα εναντίων Αβράμπου και Βιγικάκη από τα 6,75 για να φτάσουμε στο 54-47. Μέχρι εκεί ήταν όμως οι δυνάμεις των μόλις 6 νυχτερίδων, καθώς στην τελική ευθεία και ενώ είχαν καταφέρει να φτάσουν και στο καλάθι την διαφορά, τα τρίποντα σταμάτησαν οι Pink Panthers έβαλαν σημαντικά καλάθια και κάποιες βολές για να φτάσουμε στο τελικό 69-59.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Ντζόγιας που τελείωσε με double double είχε 16 πόντους μοίρασε 3 ασιστ μάζεψε και 13(11-2) ριμπάουντ με 18eff. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Βιγικάκης με 31 πόντους, 11(10-1) ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης-κλειδί  ο Αγόρης με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ αλλά και σημαντικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία του αγώνα βοήθησε να κλειδώσει η νίκη των Panthers.

Το ματς κρίθηκε: στην υπεροχή που είχαν μέσα στην ρακέτα οι Pink Panthers καθώς πήραν 40 περισσότερα ριμπάουντ από τους αντιπάλους τους μαζί με την καλύτερη δημιουργία 11 έναντι 4 ασιστ και σε συνδυασμό με τους 4 διψήφιους παίχτες πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.