Λογαριασμό στις νίκες άνοιξαν οι Basket Fathers στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala Sport Club όταν και υποδέχτηκαν τους Primero De Mayo. Mε όπλο την καλή τους άμυνα είχαν τον έλεγχο του αγώνα για σαράντα λεπτά φτάνοντας στο ροζ φύλλο.

Από το ξεκίνημα μπήκαν δυνατά με τους Σιάνη, Καλτσά (από 4π) και το τρίποντο του Αρβανιτίδη και καθώς περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε μόλις 4 πόντους (Πάνου και Σταθόπουλος οι σκόρερς) προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά (14-4) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Το παραμικρό δεν άλλαξε στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι ήταν το ίδιο δυνατοί στα μετόπισθεν ( δεχόμενοι 6 πόντους από τους Πάνου, Χονδρομάρα και Νάστο) ενώ μπροστά ανέλαβε δράστη το δίδυμο Τριμη (6π) και Καλτσά (4π), για το 24-10 στο ημίχρονο.

Ο Τρίμης συνέχισε να αποτελεί επιθετική συνιστώσα με 5 πόντους για τους BasketFathers, με τους Παρτάλη (4) και Πάνου (3) να κάνουν το ίδιο για τους Primero De Mayo, δίχως όμως ν' αλλάξει κάτι στη μορφή του παιχνιδιού. Σκορ τρίτης περιόδου 32-19.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερα . Για τους "Μάηδες" ο Σταθόπουλος σημείωσε 4 πόντους και ο Καλογερόπουλος ένα τρίποντο, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Τριμης (4), Καλτσάς και Σιάνης (από 3π) διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο τελικό 42-30.

Mvp με double double και 16 πόντους , 12 ριμπάουντ, αλλά και 3 ασιστ, 2 κλεψίματα , 1 μπλοκ και 2 λάθη ήταν ο Δημήτρης Τριμης. Παρέα του ως παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Νίκος Καλτσάς με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Δημήτρης Πάνου με 7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Που κρίθηκε το ματς : Στην προσοχή στα μετόπισθεν και τις λύσεις που είχαν μπροστά οι νικητές.